Bejelentkezés: 06-30-9778-321

Cikkek

Egy hangtál kezelés

Egy hangtál kezelés…

 

Hangtál, hangzás, rezgés….életenergia, megnyugvás, harmónia, békesség.

Amikor megszólaltatom az ütővel a tálakat, hihetetlen nyugalom tölt el. Még egy ütés, még egy, és kint marad a külvilág. Csak a tálak, és én létezem. Nincs múlt, jövő, csak a jelen, csak a most. Ilyenkor a „mostban” létezem. Csak a rezgések és a hangok vannak. Rezgések, melyek elindulnak a tálakból, és szétáradnak a testedben. Lassan feltöltik tested minden egyes porcikáját, eljutnak az összes szervedig, egészen a sejtekig. Közben pedig, csodával határos módon, a tudat kikapcsol, a gondolatok lecsendesednek, megnyugszol, átadod magad a valahonnan ismerős biztonságot nyújtó hangoknak. Mintha már érezted volna ezt az érzést, ezt a hihetetlen bizalmat, pedig most találkoztál először a kezelővel, és a hangtálakkal is. Igen, talán azt érzed, megérkeztél…Valamiféle ősbizalom állapota ez, amit egykor mindannyian átéltünk Édesanyánk hasában.

Az az állapot, melyben az ember jónak, szerethetőnek éli meg önmagát és a környezetét. Akkor tudjuk magunkat igazán szeretni, ha már egyszer őszintén szerettek minket. Mindannyian ismerjük ezt az érzést, csak időközben elfelejtettük. Elfelejtettük milyen, de mégis vágyakozunk rá, mert lenyomatai ott vannak bennünk. Vágyakozunk rá, mely ösztönözhet a spirituális útkeresés elindulásában, fejlődni vágyakozás formájában, vagy abban a kutatásban, hogy létezésünk értelmét keressük. Ősbizalom, biztonság, ahová mindig is visszavágyunk.

Mikor ide eljutottunk a kezelésben, segít a további ellazulásban. Ha eddig nem is, de ekkor elindul benned egy bizalom a kezelő és a tálak irányába, átadod magad a hangtálak varázsának. Elindulhatsz egy csodálatos megtapasztalás felé, mely csak a Tiéd, a Te gyönyörű belső világodat tükrözi. Ahol elindulhatsz felfedezni magadat, vagy folytatni a megismerést. Vagy ha még el sem indultál, de szeretnél bepillantani oda, ahol nem szól közbe az egód, aki mindig meg akarja mondani Neked erőből, hogy mit kell tenned, és ott dübörög a füledben állandóan, siettetve. Nem, itt csak a szíved lát, érez, és hall…Ekkor érezheted úgy, hazataláltál…

 

Csodákkal teli rezgéseket kívánok!

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..