Bejelentkezés: 06-30-9778-321

Főoldal

 

BEMUTATKOZÁS

A nevem, Kis Melinda. Anya, nő, társ, barát, segítő, elemző, mentálhigiénés szakember, hangterapeuta, Theta Healing konzulens, hogy csak egy párat soroljak fel a szerepekből. Elkötelezett a gyermekek, nők és a kismamák iránt.

In memorian:

1998-ban, friss védőnői diplomával a kezemben, követtem szívem vágyát, mint ahogy azt szakdolgozatom témája is hűen tükrözte, elvégeztem a „szülésre, szülőségre való felkészítés” tanfolyamot. Azóta tartok, kisebb, nagyobb megszakításokkal felkészítő tanfolyamokat, és akkor, gyakorlati munkám, tapasztalatom, ismereteim alapján kidolgoztam, és elindítottam a „Jöttödre várva” programokat. Az egyén holisztikus szemléletét helyeztem előtérbe. Mert az egyénre, legyen az kismama, vagy csecsemő, csak a test – lélek – szellem egységében lehet tekinteni. Törődni lelkeddel, testeddel, szellemeddel, mert így leszel egységben, harmóniában önmagaddal. Ez egy holisztikus megközelítés, amit én is gyakorlok, ajánlok és e szerint élek. Hiszem, és vallom, hogy mi magunk vagyunk felelősek sorsunkért, ezért az önismeret, és a folyamatos spirituális- és személyiségfejlesztés ma is fontos része életemnek. Ez nem egy időszakos változtatás, hanem élethosszig tartó pozitív életfelfogás, mely rendszeres gyakorlása során beépül a személyiségbe, és életformává válik.

Közben várandós – és baba mama jógát is megtanultam, csoportokat tartottam, és babamasszázst tanítottam. Folyamatosan képeztem magam, tanfolyamokat végeztem, mint „korszerű szoptatási ismeretek”, „áltanos fájdalomkezelési technikák”, homeopátia, aromaterápia, jóga nidra és meditációk terén. Noll Andrea, Nandu holisztikus bába „vajúdástámogatását” is megtanultam, és tovább adtam csoportjaimban. Csoportjaimat szívből vezettem, feltöltődtem, adtam, és szerettem. Munka mellett, hobbi szinten, péntek délutánjaimat ezen tevékenységemnek szenteltem, melyek sokszor estébe nyúltak. Aztán, 2010-ben egy dupla élethelyzeti válsággal ajándékozott meg a sors, melyet, ma már tudom, bármilyen fájdalmas volt is, fejlődésem elindulásához kellet, hogy megtörténjen. Akkor egy kis időre, abbahagytam a csoportos foglalkozásaimat, mert úgy éreztem, nem tudok magamból adni, mert újra fel kell állnom, és felépítenem önmagam. Ekkor csak a hangtálak kísértek utamon, melyek 2008-ban szólítottak meg először. Szerelem volt első rezgésre…

Sok önismereti munka, felismerések, családi – szülői minták elengedése, és az újra építkezés töltötte ki az életemet, a fejlődés, változás, változtatás zászlajával. Ez idő tájt, csak szűk körben kezeltem hangtállal, és a gyógyszeripar salses világában dolgozva éltem mindennapjaim. De éreztem, nem ez az én igazi utam. Tudtam, mindig is szorított belülről, hogy emberekkel más módon szeretnék foglalkozni, dolgozni. Közben 2014-ben megismerkedtem a gongok csodálatos világával, majd párkapcsolati tanácsadó lettem. 2016-ban magukhoz hívtak az OH kártyák, és életem megváltoztatásában legnagyobb szerepet játszó Theta Healing. Azóta minden alkalommal beillesztem kezeléseimbe. 2016 végén érett meg bennem a döntés, hogy ismét követem szívem vágyát, és beleállok segítő hivatásomba, erőmbe, tudásomba. Felvállalom elhivatottságom a nők, asszonyok, gyermekek, emberek iránt, segítve minden hozzám fordulót, hogy tapasztalataimból merítve, legjobb tudásommal ötvözve, a fentről hozott kincs birtokában segítsek a hozzám forduló, útjukról letérő, útjukat keresőknek.

 

Életfeladatom:

Hogy segítsek nőknek és asszonyoknak nőiségük megtalálásában, és megélésében, párkapcsolatuk harmonizálásában, valamint a babavárás idején és szülés után, hogy segítsem, támogassam, és egyes esetekben megkönnyítsem a babával való elindulást az élet kalandos útjain.

Hogy nőként – anyaként is segítsem a várandós mamákat, párokat. Nemcsak a természetes szülés folyamatának megismertetésével, hanem sok – sok beszélgetéssel, egyénre szabott tanácsadással, hogy lelkileg – testileg felkészülve különféle segítő lehetőséggel a birtokukban, „biztos lábakon állva” érkezhessenek meg a szülés kapujába. Fontosnak tartom megismertetni velük az alternatív szülési lehetőségeket, arra bíztatva őket, hogy próbálják ki, mert így tudhatják meg, hogy számukra melyik a legjobb vajúdásos pozíció, szülési helyzet, vagy alternatív segítési lehetőség. Azt szeretném elősegíteni, ha mindezek birtokában minden kismama aktív részesévé válhatna gyermeke születésének. A kórházi keretek között, ősi régi női ösztöneit meghallva, szülőnői és emberi jogait érvényesítve, a rendelkezésére álló alternatív lehetőségeket alkalmazva úgy hozhassa világra születendő gyermekét, hogy az a legközelebb álljon „szülésélmény vágyaihoz”.

Nagy hangsúlyt kell fektetni az önmagukba vetett hitük és bizalmuk felerősítésére, a félelmeik felismerésére és elfogadására, ezáltal is segítve őket nőiességükben, anyaságtudatuk kialakulásában.

Az apák is lehetőséget kapnak a részvételre.  A vajúdástámogatástól kezdve a lelki támogatáson keresztül számos praktikákat, segítő elemeket, és gyakorlati tanácsokat kaphatnak, hogy párjukkal együtt, tudatosan készülhessenek fel gyermekük fogadására.

Ehhez hívom segítségül mentálhigiénés támogatásom mellé, a Péter Hess Hangtálakat (a tudatalattiban lévő problémákat fellazítja), az OH kártyákat ( megerősítésben segít), Théta Healinget (kihúzza a negatív hitrendszereket és betölti a pozitívat) melyek együttes alkalmazásával, vagy külön – külön történő gyakorlásával vallom, hogy az egységet és a szeretetet először magadban kell keresni, megtalálni, de csak akkor, ha Te is szeretnéd. Ehhez viszont változnod, változtatnod, tenned kell.

 

Miben tudok segíteni Neked:

 • Útkeresés, önismeret
 • Lelki traumák
 • Stressz oldás
 • Félelmek, szorongások oldása
 • Munkahelyi vagy más élethelyzeti nehézségek
 • Változás, változtatás előtt állás
 • Kapcsolatok rendbe tétele
 • Elengedés, elfogadás, megértés
 • Önbecsülés, önbizalomhiány
 • Feltöltődés
 • Baba tervezés
 • Szülésre felkészülés
 • Kismama hangtál kezelés

 

Módszerek, melyekkel dolgozom:

 • Hangtál terápia – „Lelki wellness”
 • Hangtálas gongos meditációk csoportban – „Spa élmény”
 • Theta Healing konzultáció
 • Oh kártya
 • Párkapcsolati coach
 • Segítő beszélgetés
 • Önismereti, önfejlesztő, önsegítő csoportok nőknek, várandósoknak, kisbabás szülőknek

 

Ha oldalam, vagy személyem megszólít, és megnyertem bizalmad, szívesen kísérlek utadon!

 

 

Kis Melinda

06-30-9778-321

www.kismelinda.hu

www.hangtal.com

hangtal.com@gmail.com

https://www.facebook.com/hangtalbudapest