Bejelentkezés: 06-30-9778-321

Cikkek

Hangtál és a várandósok – gyerekek

hangtál kezelésMilyen esetekben érdemes alkalmazni a Hangtál módszert?

A hangterápiának számos speciális területe alakult ki, és egyre szélesebb körben alkalmazzák. Ez a pár ezer éve használt eszköz gyakorlatilag mindent tud, amit a modern biorezonancián alapuló eszközök. Alkalmas arra, hogy végigkísérje életünket a magzati léttől a halálunkig.

Várandós nők számára nagyszerű lehetőség, élmény a magzattal történő egymásra hangoltság és egység megtapasztalása. A baba születésekor pedig segíti az ellazuláshoz nélkülözhetetlen, „elengedni és történni hagyni” állapotot.

A gyerekek nagyon nyitottak a hangokra, a rezgésekre, ami segíti a motorikus fejlődést, mozgásterápiával együtt a mozgáskoordinációt, csökkenti a meglévő mozgásszervi zavarokat, a beszéd-, írás- és olvasási problémákat. A hangtál terápia jó hatással van a túlmozgásos gyerekekre is, és elősegíti az összpontosítást: Németországban például egyes tanárok az órát a hangtálak megkondításával és meditációval kezdik.

Eredményesen alkalmazzák a friss, de legfeljebb 7-10 napos műtéti sebek (császármetszés, gátmetszés, hasi műtétek stb.) gyógyulásának gyorsítására. Fejfájás, migrén, stressz okozta izomgörcsök, ízületi- és gerincfájdalmak, nyak- és vállmerevség, alvás- és emésztési zavarok, vérkeringési problémák, alhasi görcsök esetében nagyon hatékony segítségnek bizonyul. Segít a lágyrészi területeken található belső inak, szalagok ellazulásából, megereszkedéséből fakadó panaszok esetében – akár a Kriston-féle férfi-női intimtorna kiegészítőjeként.

 

Aggod Judit beszélgetése Halmai Lászlóval – részlet

(Elixír Magazin, 2006. december)

 

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..