Bejelentkezés: 06-30-9778-321

Cikkek

Hangmasszázsról…

Janet Kessenich (energiagyógyász, tanító, előadó és zenész Watertownban) értékes gondolatait szeretnénk most figyelmedbe ajánlani:

“A hangmasszázs rendszerint elvezeti az embereket a pihenés és megnyugvás áldott állapotába. Az ok, amiért a hangmasszázs előmozdítja a gyógyulási folyamatokat és amiért az emberek annyira vonzódnak hozzá az lehet, hogy természetes és ösztönös kapcsolatunk van a hangokkal. A fül az első működő érzékszerve a magzatnak, amely már négy és fél hónapos korára kifejlődik és az utolsó, amely elérkezve halálunkhoz bezáródik érzékszerveink közül. A szó szoros értelmében véve kapcsolatban vagyunk a hangokkal, amelyekben benne létezünk és amelyek körbe vesznek földi életünkben. A testünk 70%-a vízből áll, amely ötször jobban vezeti a hangot, mint a levegő. Noha mi a fülünkkel halljuk a hangot, a testünk sokkal jobba képes “hallani” a hangokat , illetve érzékelni a rezgéseket, mint ahogyan azt mi a fülünkkel tesszük.
Ezért a testre helyezve a hangeszközöket, megérezve azok rezgését kétségkívül erőteljes és egyenes módja kapcsolatba kerülni a hangok gyógyító erejével. A kvantumfizikán keresztül is megtanultuk, hogy minden, ami létezik, lebontható apró elemi részecskékre, amelyek rezgésben vannak. Mi magunk is rezgéseket képezünk és nem mindegyik rezgésünk rezonál harmonikusan minden nap. Valószínűleg olykor fáj a fejünk vagy ingerlékenynek érezzük magunkat. Ahogy egy zongora esetében is előfordul, hogy elhangolódik, összhangzás tekintetében elromlik, ugyanez történhet a testünkkel is. A rezgésekkel végzett munka újrahangol bennünket és mi visszatérünk saját harmonikus állapotunkba. így képessé válunk sokkal inkább összhangban lenni egymással és Univerzummal is.”

Forrás: www.hangmasszazs.hu

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..