Bejelentkezés: 06-30-9778-321

Theta Healing

Vianna Stibal spirituális tanító által született meg 1995-ben, aki ma már világszerte oktatja meditációs technikáját és filozófiáját. Vianna komoly betegsége kapcsán felfedezte, hogy érzelmeink és meggyőződéseink milyen nagy hatással vannak ránk különböző – jelen, genetikai, történelmi és lelki – szinteken.

A Theta Healing technika lehetővé teszi a test-, a lélek- és a szellem fejlődését, tudatalatti korlátozó hiedelmeink elengedését, életünk támogató gondolatokkal való megélését, erényeinkben való fejlődést. A Theta Healing pozitív életminőséget teremt.

Theta Healing technika segítségével:

 • növekszik az önbizalmad, biztonságérzeted, lelkesedésed
 • megtanulod szeretni önmagadat, másokat, a világot
 • fejlődik az érzelmi intelligenciád
 • csökkennek, vagy megszűnnek a fölösleges félelmeid, aggodalmaid
 • képes leszel meglátni a választási lehetőségeket az életedben, és élni is velük, legyen az párkapcsolat, munka, család vagy bármi más.
 • olyan érzéseket tapasztalhatsz meg, amik korábban hiányoztak az életedből, de szükségesek az egészséges lelkiállapot eléréséhez, fenntartásához
 • a lelki fejlődésed kihatással van az egészségi állapotodra, testi tünetek szűnhetnek meg, meggyógyulhatsz a betegségeidből

Cikkek olvasása Theta healing témában: http://hangtal.com/category/cikkek/theta-healing/

Foglalkozások:

 1. Theta Healing konzultáció
 2. Theta Healing konzultáció várandósoknak, kisbabás szülőknek
 3. Theta hangtál
 1. Theta Healing konzultáció

Mi történik a konzultáción?

A Theta Healing konzultáció során Theta meditációban dolgozunk, melyen végigvezetlek, és megtartó biztonságos teret tartok Neked, míg folyamataiddal dolgozunk. Théta állapotban az agyunk nagyon fogékony a tanulásra, gyógyulásra. A meditációban hozzáférünk a tudattalan tartalmához, a negatív hitrendszerekhez és érzelmi blokkokhoz. A kezelés alatt megkeressük azt az érzelmi blokkot, önkorlátozó hitrendszert, amely az adott nehézséget okozza életünkben. Az emlék negatív érzelmi tartalmának elengedése és a pozitív minták letöltése után azonnali változás áll be – fizikai, lelki, egészségügyi állapotunkban. Mindez egy pillanat alatt könnyedén, egyszerűen történik. Nem hónapokig tartó hosszú folyamat, hanem azonnali változást hoz az életedbe. Ez a módszer jövő és célorientált. Egyszerre négy szinten hozza létre a gyógyulást: fizikai, lelki, spirituális és szellemi szinten. Az eredmények csodálatosak, ha hiszünk benne, és megengedjük magunknak a változást.

Miben segíthet a Theta Healing?

 • az életünkben ismétlődő negatív események okainak feltárása és megszüntetése
 • fizikai betegségek és érzelmi traumák kezelése
 • stressz-kezelés a kapcsolatokban, a munkahelyen vagy otthon
 • az önkorlátozó hitrendszerek feloldása
 • az egészségügyi problémák, függőségek mögötti lelki okok feltárása és ezekre való ráhatás
 • harag, sajnálat, neheztelés, düh és a gyász elengedése és feldolgozása
 • önbecsülés és bizalom újraépítése
 • ideális partner bevonzása, munka, ház, élethelyzet megteremtése
 • babatervezés
 • tanulási problémák, feszültségek, stresszes helyzetek, lelki traumák oldása
 • családi viszonyok rendezése, születési traumák oldása
 • ideális testsúly elérése, energiaszintünk növelése
 • a szexuális élet blokkjainak feltárása és oldása
 • a női- férfi minőség megerősítése, az életcél megtalálása

A Theta Healing technikával a negatív hitrendszerek, félelmek, negatív gondolatok elengedésén tudunk dolgozni, továbbá generációs minták, szüleinktől hozott minták oldásán, fogadalmak,  feloldásán, valamint elengedésén mindannak ami nem tartozik hozzád, mégis viszed, átvetted szeretteidtől, családtagjaidtól.

A Theta Healing technika lehetővé teszi a test-, a lélek- és a szellem fejlődését, tudatalatti korlátozó hiedelmeink elengedését, életünk támogató gondolatokkal való megélését, pozitív irányú fejlődést, változást, vágyaink, céljaink megélését.

Fontos: a teljes konzultáció alatt végig tudatában vagyunk mindennek. Semmi nem történik az akaratunk ellenére, vagy aminek az elfogadására még nem állunk készen. A Theta Healing módszert mindenki használhatja korra és nemre való tekintet nélkül. Egyetlen feltétel, hogy elfogadjuk egy magasabb tudatosság létezését, és azt, hogy a gyógyulás, változás mindenki számára lehetséges és megtörténik.

Egy kezelés másfél, két  órát vesz igénybe.

 1. Theta Healing konzultáció várandósoknak, kisbabás szülőknek
 • Thetahealing konzultáció várandósoknak a kiegyensúlyozott babavárásért, és a félelem nélküli szülésért
 • Aggódás- és szorongásmentes anyaság – Thétahealing konzultáció Édesanyáknak

A szülésre való felkészülés egyik legsarkalatosabb pontja, hogy a múlt traumatikus élményei feldolgozásra kerüljenek, hogy a szülés folyamatánál ne bukkanhassanak fel, blokkot, elakadást hozva a folyamatban. Ilyen megdolgozandó történések a gyász, elvetélt babák, művi abortusz, szexuális bántalmazás, előző szülések élménye, saját szülésélmény körüli traumák feldolgozása, valamint az anya szüleihez, párjához fűződő kapcsolata.

Neked ajánlom:

 • Ha szorongsz a várandósság miatt, vagy kisbabád megfelelő fejlődése, közösségbe való beszoktatása miatt
 • Ha testileg, lelkileg kimerültnek érzed magad, és magányosként éled meg kisbabáddal az otthonlétet
 • Ha úgy érzed, nehezen tudsz kapcsolódni anyaszerepedhez, esetleg császárral született a kisbabád
 • Ha sokat sírós, nyugtalan, nehezen, vagy egyáltalán nem megnyugtatható csecsemőt nevelsz
 • Ha hiperaktív, nagyobb figyelmet és kevesebb alvást igénylő kisbabád van

2. Theta hangtál

„Amikor megszólaltatom az ütővel a tálakat, hihetetlen nyugalom tölt el. Még egy ütés, még egy, és kint marad a külvilág. Nincs múlt, jövő, csak a jelen, csak a most. Csak a rezgések és a hangok vannak. Rezgések, melyek elindulnak a tálakból, és szétáradnak a testedben. Lassan feltöltik tested minden egyes porcikáját, eljutnak az összes szervedig, egészen a sejtekig. Közben pedig, csodával határos módon, a tudat kikapcsol, a gondolatok lecsendesednek, megnyugszol, átadod magad a valahonnan ismerős biztonságot nyújtó hangoknak.” A normál Béta hullámokból, melyben a mindennapjainkat éljük, megérkeztél az Alfa állapotba. Megszűnik minden készenléti és stressz állapot. Megtörténik az elengedés, és a teljes lazítás. Ennek következtében szerotonin és az endorfin szabadul fel a testben, amit öröm és boldogságérzet követ. Oldódnak a félelmek, és a szorongások.

A Théta – hangtál kezelések során először a hangtálakat hívom segítségül, hogy lelked megnyugodjon, lecsituljon az egód, beburkolva a hangoktól, védelemben legyen. Majd, mikor sikerült ezt az állapotot elérni, mintegy megágyazva a Thetának, akkor kezdődhet a munka a Theta Healinggel, és akkor tudsz az általam vezetett meditációval, még lejjebb, Theta állapotba kerülni. Itt az egód már engedi rálátni a tudatalattidban lévő negatív hitrendszerekre, és az adott helyzet gyökérproblémájára. Ekkor kezdődhet el az igazi mélyre ásás, a munka.

A théta – hangtál kezelés minimum 2 órát vesz igénybe.

Kinek ajánlott:

 • Nagyon zaklatott, stresszes állapotban lévőknek, egy – egy stresszes nap után hozzám érkező klienseknek
 • Azoknak, akik nehezen tudnak megnyílni, mégis változtatni szeretnének életükön a Théta Healing segítségével
 • Akik nehezen tudnak meditálni, mert mindig van valami a gondolataikban, ami foglalkoztatja Őket

Hálás szívvel köszönöm a fotókat Hanik Bogcsának, Hohl Reginának és Hoffmann Brigittának.

Tudnivalók a foglalkozásokról:

Bejelentkezés időpont egyeztetés miatt szükséges! A csoportos foglalkozások indulásáról az AKTUÁLIS menüpontban és a FB-on tájékozódhatsz. Ha feliratkozol hírlevelemre, akkor elsőként értesülhetsz az újdonságokról, csoportos foglalkozások időpontjáról. (havonta, kéthavonta 1 hírlevelet küldök)

Kis Melinda

06-30-9778-321

www.kismelinda.hu

www.hangtal.com

hangtal.com@gmail.com

https://www.facebook.com/hangtalbudapest