Bejelentkezés: 06-30-9778-321

Aktuális

Hangfürdők felosztása, júniusi hangfürdő programok

Szeretném hírül adni, hogy hangfürdőimben újítások történtek. Célom ezzel az, hogy Mindenki ki tudja választani a számára legideálisabb programot, ami leginkább szolgálja a fejlődését. Változik a hangfürdők felosztása, ami azt jelenti, hogy 2 fajta hangfürdővel találkozhattok nálam majd ezen túl. Az egyik hangfürdő Relaxációs hangfürdő néven fog futni, a másik pedig Tematikus hangfürdőként.

Mindkettő esetében ugyanannyi a hangfürdő időtartalma, kb.40 – 50 perc. A Relaxációs hangfürdő esetében a fő cél a pihenés, töltődés,a stressz  elengedése, míg a Tematikus hangfürdő esetében mindezek mellett dolgozunk is a korlátozó hitrendszerekkel, azaz belső munkát folytatunk,  OH kártyákat is segítségül hívjuk, hogy ráláthassunk a tudatalatti működésünkre az adott témában. Míg a relaxációs hangfürdő 2 óra, ez utóbbi 3-6 óra időtartalom is lehet.

A témák a teljesség igénye nélkül a következők lehetnek: párkapcsolat, bőség, egészség, generációs mintáink, Ősöktől hozott átvett sorsok, munka, hivatás, önszeretet, önelfogadás, önbizalom, belső gyermek gyógyítása

Most júniusban 2 ilyen programot szeretnék meghirdetni, mely Relaxációs hangfürdő 2024.06.26.-án, szerdán, 18 órakor kerül megrendezésre, a másik pedig, mint Tematikus hangfürdő, 2024.06.22.-én, szombaton, 14 órakor. Ez utóbbi hangfürdőnél, téma a bőség. Időtartalomban, és árban is más lesz a két program.

 1. Relaxációs hangfürdő06.26.-án, szerdán, 18 -20-ig A program díja 7000 Ft. Helyszín: Bp. XIV.

Légzéssel, vizualizációval és testünk tudatos ellazításával dolgozunk. Egy relaxációs technikával végigvezetjük a figyelmet a testen. Ezt vezetett relaxációnak is hívják. Ahogy tudatosságodat végigviszed a testedben, az agy teljes felszínét stimulálni fogod. Ez segít ellazítani az elmét. A test mentális letapogatásának elvégzése elfeledteti veled a tested fizikalitását, és a fókuszt befelé helyezi. Ezt a folyamatot a légzésed megfigyelésével is meg tudod támogatni, ahogy a ráhangolódást is kezdjük. Ez a pihentető megközelítés segít a testednek és az elmédnek is megpihenni.

Miközben a testet tökéletesen ellazítjuk, a tudat az ébrenlét és alvás határán marad. A hangtálak és a gong hangjaira hamar Alfa, Théta állapotba juttatnak, amikor is elindulnak testünkben az öngyógyító folyamatokat. Ebben az állapotban a tudatalatti sokkal fogékonyabb, mint a teljes ébrenlétben. Ebben az állapotban, ha pozitív megerősítést továbbítjuk tudatalattinknak, ez a pozitív töltés teremteni kezd, és a „kívánság”, a fókusz, megvalósul az életünkben. A hangfürdő elején Mindenki megfogalmazhatja magában a pozitív megerősítését.

Ami újdonság, hogy most a hangfürdőben 2x is megtapasztalhatod az igazi csendet, amikor a hangtálak és a gongok elhallgatnak, és csak Te létezel. (Kétszer 2-4 perc). Így találkozhatsz Önmagaddal, és az igazi belső csend segít Neked abban, hogy megtörténjen egy kreatív belső változás, és megérkezzenek válaszaid.

 1. Tematikus hangfürdő, bőségteremtésre hangolva 06.22.-én, szombaton, 14-17.30-18-ig. ( kb.3.5-4 óra )A program díja 11.000 Ft. Helyszín: Bp. XIV.             

A tematikus hangfürdő témája: Bőségteremtésre, bőségtudatra hangolva hangfürdő, Théta Healing technikával, OH és egyéb kártyákkal, és a hangtálak, gongok támogatásával.

Neked szól ez a hangfürdő, ha szeretnél dolgozni a pénzzel kapcsolatos blokkjaidon, valamint, ha sokszor vannak pénzzel kapcsolatos nehézségeid, ismétlődéseid. Megvizsgáljuk a hozott blokkokat, hitrendszereket, tudatosítjuk, hogy a jelen életünkben milyen hatásai vannak ránk, majd elengedjük őket

Mivel fogunk dolgozni:

 • A munkáról, pénzről alkotott negatív hitrendszerek felismerése, elengedése (Mindenki behozhatja a csoportba jelenlegei élethelyzetét, mely a pénzzel, bőséggel kapcsolatos, olyan mélységben, ahogy szeretné)
 • Generációs minták, szüleinktől hozott minták felkutatása, oldása
 • Fogadalmak, átkok feloldása
 • Bőségtudat behozása, tervek, célok, vágyak összeírása, a jólét befogadásának segítése
 • Otthonra gyakorlatok, mini bőség meditációk, mantrák, 1 bőség szertartás, 1 negatív hitrendszerek elengedő rituálé, gyakorlati vizualizációs technikák a pénzre, a végén pedig bőség hangfürdő (40-50 perc) – ( a technikák nyomtatott formában hazavihetőek lesznek )

Mire lesz szükség, mit kell hoznod magaddal:

 • A nyitottságodat ( pléd, takaró, polifom biztosított )
 • 1 dolog, ami Neked a pénzt, bőséget szimbolizálja, hogy az oltárra tudd tenni a program alatt
 • Füzet, papír, toll
 • 1 db zöld, vagy fehér gyertya
 • Otthon összeírt gondolataid a negatív hitrendszereidről

Kérlek, hozz magaddal egy zöld gyertyát, (ha nincs, fehér is jó, de ne mécses legyen). Valamint ha van kedved hozzá, csendesedj el otthon, és gondold végig mely blokkok, negatív gondolataid, hitrendszereid vannak a pénzzel, jóléttel, bőséggel kapcsolatosan, és azokat le is írhatod egy papírra, melyet hozz magaddal. Dolgozni fogunk vele.

Mindkét hangfürdőnél kis csoportban (maximum 6-7 fő) dolgozunk, és mindkét program minimum 4 fő jelentkezése esetén indul. Így részvételi szándékod, kérlek, jelezd az alábbi elérhetőségek egyikén.

Szeretettel várlak!


Melinda

Peter Hess hangmasszőr, Gong masszőr 

Mentálhigiénés szakember

Theta Healing konzulens
06-30-9778-321
www.hangtal.com
hangtal.com@gmail.com
https://www.facebook.com/hangtalbudapest

instagram.com/hangtalterapiabudapest

 

 

 

Húsvéti hangfürdő, tavaszi  energiák

Szeretet, boldogság, öröm, könnyedség felszabadultság energiáival megérkezni Húsvétra.Feltöltődésre hívlak, így tavasz felé közeledve, 2024.03.29.-én, Nagypénteken, 15 órakor tartandó hangfürdőre. Pozitív hitrendszerek betöltésén kívül, végig vezetjük a figyelmet a testen, hogy minél jobbal ellazuljon, és csituljanak a gondolatok. Ezen kívül főleg a hangok, rezgések fognak most „szólítani”, hiszen a cél a teljes fizikai, érzelmi, tudati elengedés, érzelmi ellazulás, megpihenés, feltöltődés. Olyan lesz, mint egy zenei koncert élmény, egyben egy belső utazás önmagadhoz, melyben most a gongjáték is nagy szerepet fog kapni.

A keleti filozófiák és gyógyászati eljárások egyik alaptanítása szerint, ha az ember harmóniában él a természet törvényeivel, akkor egészséges és kiegyensúlyozott lesz, mert az életenergia szabadon és egyenletesen tud áramlani a testben is. Egyértelműen a gátolt energiaáramlást tették felelőssé az energia csökkenésért, az érzelmek labilitásáért, a haragosság, félelem, idegesség, türelmetlenség, szomorúság kialakulásáért. Ezek a negatív érzelmi állapotok ugyanis gyengítik az embert, és végül védtelenné teszik a betegségekkel szemben.

A tibeti hangtálak és a gong hangjainak hatására felszínre kerülnek elfojtott érzelmeink. A hangtálak hangjának szépsége elűzi a testet és lelket egyaránt mérgező haragvást, ingerültséget, irigységet, háborgást- ellazít, megnyugtat. Ezáltal támogatja a pszichés problémák leküzdését is, oldja a mindennapi stresszt. Ám ez még nem minden: az immunrendszer aktivizálása következtében stimulálja a szervezet öngyógyító folyamatait.

Időpont: Nagypénteken, 2024.03.29-én, pénteken 15 – 16.30 – ig, Zuglóban. Érkezés 14.45-től. A program díja: 6000 Ft.

A hangfürdő kiscsoportos, maximum 6 fő tud részt venni rajta. Részvételi szándékod az alábbi elérhetőségek egyikén tudod jelezni.

Szeretettel várlak!

Melinda
06-30-9778-321
www.hangtal.com
hangtal.com@gmail.com
https://www.facebook.com/hangtalbudapest

Év tervezés, év indító hangfürdő 2024

A 2024 első hangfürdőjén elsősorban a teremtésre, és a bőségre koncentrálunk. Összeírjuk egyénileg a terveket, rövidebb és hosszabb távú célokat 2024-re.

A bőségre koncentrálunk, hogy mit szeretnél megélni, megvalósítani és elindítani rövidebb és hosszabb távon az életedben, 2024-ben. Ehhez hívjuk segítségül az óriás gong monumentális erejét, hogy mindent vigyen ami már idejét múlt.  A hangtálak finom rezgésével pedig töltődünk, finom hangolódunk az újra, a boldogságra, egészségre és a bőségre, a „van”, és a „megengedem magamnak” energiájára.

Théta oldó mondatokkal és pozitív betöltésekkel dolgozunk, mindezt nyolcas csakrás meditációban megpihenve.

Az Oh kártyák is velünk lesznek, kísérni fognak rálátásodban, valamint a hangtálak  biztosítják rezgésükkel védelmező beburkolásod. Érdemes felkészülni, gondolataidat rendezni, esetleg összeírni, mik azok a főbb dolgok, amiket be szeretnél hívni az idei évedbe. Beszélni fogunk a manifesztálás folyamatáról, és a háttérben lévő gátló hitrendszerekről.

A foglalkozás tervezett menete:

 • Megérkezés, ráhangolódás hangtálakkal
 • Bemutatkozó kör – pár szóban
 • Hátráltató dolgok elengedéséről, a manifesztálás folyamatáról, és a háttérben lévő gátló hitrendszerekről
 • Mit szeretnél teremteni 2024-ben? – csoportos és egyéni munka OH kártyák segítségével, elkezdjük összeírni a listát, mindenki egyénileg (hozok segítségül támpontokat, mondatokat, aminek segítségével könnyedén összeírhatod a gondolataidat)
 • Hangtálas gongos relaxáció nyolcas csakrában, Théta mondatokkal, pozitív megerősítésekkel, fókuszálva a vágyakra, célokra
 • Záró kör – mit viszel magaddal – egy szó, mondat

A helyszínen, földön ülve dolgozunk, kényelmes ruházatban célszerű jönni.

Időpont: 2024.01. 25. csütörtök, 18 – 20. óráig, Zuglóban. A program díja 7000 Ft.

Tehát amire szükség van:

 • Kérlek hozd magaddal a nyitottságod.
 • Gondold át otthon, mik a vágyaid, terveid, amiket meg szeretnél élni és meg szeretnél valósítani. (Ezeket röviden össze is írhatod)
 • Valamint, mik azok a hitrendszerek, rossz szokások, történések, amiről tudod, hogy el szeretnéd engedni, és mik azok adolgok amin változtatnál az életedben. (Össze is írhatod)
 • Hozhatsz magaddal füzetet is, ha van „vágyfüzeted” az is tökéletes.

Polifóm, takaró, párna, papír, toll biztosított.

Lehetséges, hogy ez az idő nem lesz elegendő arra, hogy mindent összeírj, de elindít azon az úton, hogy otthon a listádat bármikor bővíteni tudod, vagy kedvet kapj hozzá, hogy tudatosan tervezz.

Maximum 6 fős, csoportban dolgozunk, ezért a részvétel limitált. Kérlek,
részvételi szándékod jelezd az alábbi elérhetőségek egyikén.

Szeretettel teli rezgésekkel várlak!

Melinda

06-30-9778-321

www.hangtal.com

hangtal.com@gmail.com

https://www.facebook.com/hangtalbudapest

Év végi hangfürdő az elengedés jegyében

A hangfürdőben most nem csak a pihenés élményét szeretném nyújtani Nektek, hanem az aktív önmunka lehetőségét is kínálom.

A foglalkozást egy:- rövid ráhangolással kezdjük

 • majd közösen beszélünk az adott témáról,
  élethelyzetről, amire Te magad is ránézhetsz, a relaxációban pedig a hangtálak
  segítségével elengedjük a stresszt, és dolgozunk a negatív, pozitív
  hitrendszerekkel, megerősítésekkel
 • mindezt a csoport megtartó erejével, hogy
  utána harmonikusan, rendezetten, feltöltődve tudj visszamenni a mindennapokba,
  már egy más, emelkedett minőségben, és ebben a rezgésben kezd a 2024-es évet.

Kicsit számvetést végzünk az előző évről, melyben az OH kártyák is velünk lesznek, kísérni fognak rálátásodban, valamint a hangtálak  biztosítják rezgésükkel védelmező beburkolásod. Érdemes felkészülni, gondolataidat rendezni, esetleg összeírni, mik azok a főbb történések, melyek a 2023-as éved kísérték, és mit szeretnél ebből letenni, nem cipelni tovább. Beszélni fogunk a hátráltató dolgok elengedéséről, a manifesztálás folyamatáról, és a háttérben lévő gátló hitrendszerekről.

Időpont: 2023.12.27.-én, szerdán, 15 – 17- ig, Zuglóban.

A program díja 6000 Ft.

6 fős, csoportban dolgozunk, ezért a részvétel limitált. Kérlek, részvételi szándékod jelezd az alábbi elérhetőségek egyikén.

Szeretettel várlak!

Kis Melinda

06-30-9778-321

www.hangtal.com

hangtal.com@gmail.com

https://www.facebook.com/hangtalbudapest

Hogyan meditáljunk a hangtálak segítségével?

Kikapcsolódásra, feltöltődésre hívlak, így év vége felé közeledve, 2023.11.09.-én, csütörtökön, 18 órakor tartandó hangtálas relaxációra. Főleg a hangok, rezgések fognak most beszélni, hiszen a cél a megpihenés, feltöltődés. Beszélni fogunk a meditálás típusairól, gyakorlati kivitelezéséről, saját belső élményeidről, és arról, hogyan illeszd be a meditációt a mindennapjaidba.

Majd egy vezetett hangfürdő segítségével ki is próbálhatod a gyakorlatban, milyen a hangtálak hangjára relaxálni, meditálni, gondolatokat kitenni, ellazulni. A hangfürdő végén, igény szerint megbeszéljük a tapasztalatokat.

Hogyan hatnak ránk a  hangtálak?

Nagyon hamar Alfa, Théta állapotba juttatnak, egy mélyebb tudatállapotba, amikor is elindulnak testünkben az öngyógyító folyamatokat. kiürül a gondolat, megpihen az elme. Harmonizál, megnyugtat, feltölt. Oldja a mindennapokban felhalmozódott stresszt. Segíti az önmagunkra történő befelé figyelést, az elme lecsendesítését, még akkor is, ha pörgősebbek vagyunk.

Feltölt egészséges energiával, amitől jobb lesz az általános közérzetünk, nő a tűrőképességünk, a mindennapi életben adódó megpróbáltatások során könnyebben meg tudjuk őrizni egyensúlyi állapotunkat. Segíti az elengedést, bizonyos történések megértését.

Ha szeretnéd kipróbálni, vagy újra megélni a hangok varázslatos hatását, akkor invitállak egy következő hangtálazásra, melyet 2023.11.09.-én, csütörtökön, 18 -19.30- 19.45 órakor tartok, Zuglóban. A program díja 6000 Ft.

Szeretettel várlak!

Melinda

06-30-9778-321

www.hangtal.com

hangtal.com@gmail.com

https://www.facebook.com/hangtalbudapest

Duna Tv-ben beszéltem egy rövid szösszenetben a hangtálakról.

Kis Melinda hangmasszőr vezette be az Almárium nézőit a hangtálterápia világába. …

A videó megnézhető a Család Barát Magazin Fb oldalán, vagy a Duna Tv Almárium című műsorában, 2023.10.03. 41.perc, 35 mp-nél. (mediaklikk.hu)

https://fb.watch/nzvz1i4U5D/

Párkapcsolatra hangolva hangfürdő

Május a szerelem hónapja. Virágba borulás, lombok, szerelem, isteni nász ünnepe. A fák zöldellnek, a virágok szirmokat bontanak, és a növényekhez hasonlóan a mélyebb érzések is gyökeret eresztenek az emberek szívében. Az újjászületés, a megújulás, az újrakezdés időszaka ez…

Ezért párkapcsolatra hangolva nevű hangfürdőre hívlak, Théta Healing technikával, és a hangtálak, gongok támogatásával. Neked szól ez a hangfürdő, ha még nem találtad meg a Társad, és szeretnél dolgozni párkapcsolati blokkjaidon.

Mivel fogunk dolgozni:

· A párkapcsolatról alkotott negatív hitrendszerek elengedése

· Generációs minták, szüleinktől hozott minták elengedése

· Fogadalmak, átkok oldása

· Előző kapcsolatok energetikai lezárása, szeretettel történő elengedése

· Megbocsájtás

· Szívcsakra nyitás

· Lélektársi megerősítések, pozitív hitrendszerek betöltése

Kérlek, hozz magaddal egy fehér gyertyát, valamint egy ásványt, legjobb ha rózsakvarcot hozol.

A hangtálak és a gongok elsimítanak minden bennünk lévő feszültséget, segítik a negatív gondolatok elengedését, töltenek, és harmonizálnak. Visszahelyeznek a középpontodba, hogy újra és folyamatosan összekapcsolódj Önmagaddal, Isteni részeddel, így emelik rezgésszintedet. Áthangolnak az Isteni tudatosság és a feltétel nélküli szeretet állapotába.

Időpont: 2023. május 18, csütörtök, 18-20. –ig, Zuglóban

A program díja: 7000 Ft.

Maximum 6 fős csoportban tudunk dolgozni.

Részvételi szándékod, jelezd az alábbi elérhetőségek egyikén.

Szeretettel várlak programjaimon.

Melinda

T: 0630-9778-321

hangtal.com@gmail.com

https://www.facebook.com/hangtalbudapest

www.hangtal.com

Mielőtt kezelésre jössz, vagy időpontot foglalsz e-mailben, vagy telefonon, kérlek OLVASD EL!

Időpontok lemondása:

Ha nem tudsz eljönni a megbeszélt időpontodra, azt 48 órával előtte kérlek jelezd Nekem! Ha ez nem történik meg, és elfelejted az időpontodat, vagy még sincs kedved eljönni, köbe jön valami, meggondoltad magad, mégsem olyan fontos a kezelés, mert lett helyette más programod, akkor a kezelés díjának 70 %-át kérném átutalni. Ha kisgyermeked van, és aznap reggelre belázasodik, otthon kell maradnod vele, akkor ez természetesen nem érvényes. Ha Te betegszel le aznap reggelre, belázasodsz, köhögsz, vagy hasmenésed lett, akkor sem kell kifizetned a 70 %-ot. Utóbbi két esetben kérlek, jelezd felém. Másoktól veszed el a lehetőséget, ha nem tartod be a megbeszélt időpontokat, és lehet, másnak nagyobb szüksége lenne kezelésre jönni hamarabb, mint ahogy időpontot tudtam adni. Köszönöm, ha ezt tiszteletben tartod.

Érkezési etikett:

Ha túl korán, akár 30-40 perccel korábban érkezel, kérlek, sétálj még egyet a friss levegőn, mert még kezelés folyik. Nem rendelkezem külön váróhelyiséggel, így nem tudlak korábban beengedni. Kezelések folyamatosan vannak, fél órás szünetekkel dolgozom 2 vendég között, amikor is szellőztetek, elpakolok, előkészülök, mosdóba megyek, hogy Téged felfrissült energiákkal tudjalak várni. Kérlek, maximum 5 perccel a megbeszélt időpont előtt érkezz!

Köszönöm.

Év tervezés 2023 – mini workshop hangfürdővel

Tervezd meg a 2023-as évedet!

Mi az,a mit elengednél, vagy letennél a múltadból, az előző évedből, és mi az amit 2023-ban szeretnél teremteni, a fizikai síkon megvalósítani, vagy elindítani?

Ezen az estén 2 kisebb hangfürdőben is részesülhetsz, kb. fél-fél óra időtartamban. Az elsőben ráhangolódunk mindazon dolgokra, amik már nem szolgálnak Téged, és nem szeretnéd tovább vinni. A másodikban pedig a teremtésre és a bőségre koncentrálunk, hogy mit szeretnél megélni, megvalósítani és elindítani hosszabb távon az életedben, és 2023-ban. Ehhez hívjuk segítségül az óriás gong monumentális erejét, hogy mindent vigyen ami már idejét múlt.  A hangtálak finom rezgésével pedig töltődünk, finom hangolódunk az újra, a boldogságra, egészségre és a bőségre, a „van”, és a „megengedem magamnak” energiájára.

Théta oldó mondatokkal és pozitív betöltésekkel dolgozunk, mindezt nyolcas csakrás meditációban megpihenve.

Az Oh kártyák is velünk lesznek, kísérni fognak rálátásodban, valamint a hangtálak  biztosítják rezgésükkel védelmező beburkolásod. Érdemes felkészülni, gondolataidat rendezni, esetleg összeírni, mik azok a főbb történések, melyek előző éved kísérték, és mit szeretnél az idén. Beszélni fogunk a hátráltató dolgok elengedéséről, a manifesztálás folyamatáról, és a háttérben lévő gátló hitrendszerekről. Mindezt együtt, közösen, nevetve, néha könnyekkel küszködve, de mindenképp nyitott szívvel megélve.

A foglalkozás tervezett menete:

 • Megérkezés, ráhangolódás hangtálakkal
 • Bemutatkozó kör – pár szóban
 • Hátráltató dolgok elengedéséről, a manifesztálás folyamatáról, és a háttérben lévő gátló hitrendszerekről
 • Mit szeretnél elengedni? – csoportos és egyéni munka OH kártyák segítségével, le is írjuk ezeket a dolgokat
 • Hangtálas gongos relaxáció nyolcas csakrában, Théta oldó mondatokkal az elengedésre
 • Rövid szünet, ha szükséges
 • Mit szeretnél teremteni 2023-ban? – csoportos és egyéni munka OH kártyák segítségével, elkezdjük összeírni a listát, mindenki egyénileg
 • Hangtálas gongos relaxáció, pozitív megerősítésekkel, fókuszálva a vágyakra, célokra
 • Zárókör

A helyszínen, földön ülve dolgozunk, kényelmes ruházatban célszerű jönni.

Időpont: 2023.01. 25. szerda, 3 óra időtartam!, 17.30 – 20.30 óráig. Zuglóban.

A program 8000 Ft

Tehát amire szükség van:

 • Kérlek hozd magaddal a nyitottságod.
 • Gondold át otthon, mik a vágyaid, terveid, amiket meg szeretnél élni és meg szeretnél valósítani. (Ezeket röviden össze is írhatod)
 • Valamint, mik azok a hitrendszerek, rossz szokások, történések, amiről tudod, hogy el szeretnéd engedni, és mik azok a dolgok amin változtatnál az életedben. (Össze is írhatod)
 • Hozhatsz magaddal füzetet is, ha van „vágyfüzeted” az is tökéletes.

Ez az idő természetesen nem lesz elegendő arra, hogy mindent összeírj, de elindít azon az úton, hogy otthon a listádat bármikor bővíteni tudod. vagy kedvet kapj hozzá, hogy tudatosan tervezz.

Maximum 6 fős, csoportban dolgozunk, ezért a részvétel limitált. Kérlek, részvételi szándékod jelezd az alábbi elérhetőségek egyikén.

Szeretettel teli rezgésekkel várlak!

Melinda

06-30-9778-321

www.hangtal.com

hangtal.com@gmail.com

https://www.facebook.com/hangtalbudapest

Hangfürdő 8-as csakrában

Ismét hangfürdőre hívlak Zuglóban, mely nyolcas csakrás meditációban fog történni.

Ami szükséges hozzá:

A személyed, szíved-lelked, és nyitottságod. Hozz magaddal egy megoldandó problémát, feladatot, élethelyzetet, amire ránézhetsz a meditációban, és az OH kártyák segítségével is. A meditáció közben csakránként oldjuk a hozott negatív hitrendszereket, generációs mintákat Theta Healing technikával.

A gongok segítik a tisztulást, az elengedést, a hangtálak pedig finom hangolnak a pozitív rezgésekre, szeretetre és a hálára.

A nyolcas csakrás meditáció által még mélyebbre utazhatsz Önmagadban. Megtapasztalhatod, vagy közelebb kerülhetsz az Isteni tudatossághoz. Hozhatsz magaddal egy megoldandó élethelyzetet, egy elakadást, vagy problémát, hogy ebben a mélyebb tudatállapotban, mely Delta agyhullámon történik, megoldást, választ kaphass a megoldandó helyzetedre.

Belső munkát végzünk, OH kártyával is dolgozunk, mely segít a tudattalanban lévő
blokkokat, hitrendszereket felszínre hozni. Továbbá fejleszti az intuíciót,
önismeretet, és a kommunikációt. A kártyák segítségével egy belső utazásra
indulhatunk, ahol rátalálunk megoldatlan konfliktusainkra, meg nem élt, vagy
elfojtott érzelmeinkre, és problémáink megoldására.

A Theta Healing technikával pedig a negatív hitrendszerek, félelmek, negatív gondolatok elengedésén tudunk dolgozni, továbbá generációs minták, szüleinktől hozott minták oldásán, fogadalmak, átkok feloldásán, valamint oldása mindannak ami nem tartozik hozzád, mégis viszed, átvetted szeretteidtől, családtagjaidtól.

A hangtálak és a gongok pedig elsimítanak minden bennünk lévő feszültséget, segítik az elengedést, töltenek, és harmonizálnak. Visszahelyeznek a középpontodba, hogy újra és folyamatosan összekapcsolódj Önmagaddal, Isteni részeddel, így emelik rezgésszintedet.

A hangfürdő nem igényel meditáiós előképzettséget.

Időpont: 2022. november 25, péntek, 17.30-19.30. –ig, Zuglóban.

A program díja: 6000 Ft.

Maximum 6 fős csoportban tudunk dolgozni.

Részvételi szándékod, jelezd az alábbi elérhetőségek egyikén.

Bőséggel harmonizáló rezgéseket kívánok.

Szeretettel:

Melinda

T: 0630-9778-321

hangtal.com@gmail.com

https://www.facebook.com/hangtalbudapest

www.hangtal.com

xxx

Bőségteremtésre hangolva hangfürdő

Bőségteremtésre, bőségtudatra hangolva nevű hangfürdőre hívlak, Théta Healing technikával, és a hangtálak, gongok támogatásával.

Neked szól ez a hangfürdő, ha szeretnél dolgozni a pénzzel kapcsolatos blokkjaidon, valamint, ha sokszor vannak pénzzel kapcsolatos nehézségeid, ismétlődéseid.

Mivel fogunk dolgozni:

 • A munkáról, pénzről alkotott negatív hitrendszerek elengedése
 • Generációs minták, szüleinktől hozott minták oldása
 • Fogadalmak, átkok feloldása
 • Bőségtudat behozása, a jólét befogadásának segítése

Kérlek, hozz magaddal egy zöld gyertyát, (ha nincs, fehér is jó). Valamint ha van kedved hozzá, csendesedj el otthon, és gondold végig mely blokkok, negatív gondolataid, hitrendszereid vannak a pénzzel, jóléttel, bőséggel kapcsolatosan, és azokat le is írhatod egy papírra, melyet hozz magaddal. Dolgozni fogunk vele.

A hangtálak és a gongok elsimítanak minden bennünk lévő feszültséget, segítik a negatív gondolatok elengedését, töltenek, és harmonizálnak. Visszahelyeznek a középpontodba, hogy újra és folyamatosan összekapcsolódj Önmagaddal, Isteni részeddel, így emelik rezgésszintedet. Áthangolnak az Isteni tudatosság és a feltétel nélküli szeretet állapotába.

Időpont: 2022. szeptember 29, csütörtök, 17.3019.30. –ig, Zuglóban.

A program díja: 6000 Ft.

Maximum 6 fős csoportban tudunk dolgozni.

Részvételi szándékod, kérlek jelezd az alábbi elérhetőségek egyikén.

Bőséggel harmonizáló rezgéseket kívánok.

Szeretettel: 

Melinda

T: 0630-9778-321

hangtal.com@gmail.com

https://www.facebook.com/hangtalbudapest

www.hangtal.com

xxx

A nagy érdeklődésre való tekintettel májusban még egyszer:

Párkapcsolatra hangolva hangfürdő

Május a szerelem hónapja. Beltane ünnepe május 1. Virágba borulás, lombok, szerelem, isteni nász ünnepe.

A fák zöldellnek, a virágok szirmokat bontanak, és a növényekhez hasonlóan a mélyebb érzések is gyökeret eresztenek az emberek szívében. Az újjászületés, a megújulás, az újrakezdés időszaka ez…

Ezért párkapcsolatra hangolva nevű hangfürdőre hívlak, Théta Healing technikával, és a hangtálak, gongok támogatásával.

Neked szól ez a hangfürdő, ha szeretnél dolgozni párkapcsolati blokkjaidon, ha még nem találtad meg a Társad, vagy ha le szeretnéd zárni energetikai szinten régi kapcsolatod, vagy elengedni a régóta ismétlődő párkapcsolati köreidet.

Mivel fogunk dolgozni:

 • A párkapcsolatról alkotott negatív hitrendszerek elengedése
 • Generációs minták, szüleinktől hozott minták elengedése
 • Fogadalmak, átkok oldása
 • Előző kapcsolatok energetikai lezárása, szeretettel történő elengedése
 • Megbocsájtás
 • Szívcsakra nyitás
 • Lélekrész darabkák visszahívása
 • Lélektárs behívása
 • Lélektársi megerősítések, pozitív hitrendszerek betöltése

Kérlek, hozz magaddal egy fehér gyertyát, valamint egy ásványt, legjobb ha rózsakvarcot hozol.

Időpont: 2022. május 26, csütörtök, 18-20. –ig, Zuglóban

A program díja: 7000 Ft.

Maximum 6 fős csoportban tudunk dolgozni.

Részvételi szándékod, jelezd az alábbi elérhetőségek egyikén.

Melinda

T: 0630-9778-321

hangtal.com@gmail.com

https://www.facebook.com/hangtalbudapest

www.hangtal.com

Rezgésszint emelő hangfürdő

Nagyon sokan kérdezitek tőlem, hányszor kell még jönni hangtál kezelésre hozzám, hogy tartósan jól legyek? Nos, lehetne a válasz az, hogy mindig, és örökkön örökké. De ez nem igaz. Ez rajtad múlik, csakis tőled függ. Mit teszel egy hangtál kezelés után, hogy a rezgésszinted megtartsd?

A tálak feltöltenek, harmonizálnak, rezgésszintet emelnek, ilyenkor van az, hogy egy emelkedettebb állapotban távozol egy kezelés után, és boldog vagy. Igazán nem is tudod miért…csak az vagy…és egy kis ideig nem is kezdesz el ezen gondolkodni. Könnyűnek érzed magad, olyan „jó állapotban vagy”, akár hetekig.  Majd bekapcsol az ego, mert hát nem hagyja ezt az állapotot sokáig, és már kiléptél a kinti világba, vissza az életedbe, ahol bizony nagyon nehéz a változás, változtatás első lépését megtenni. Berögzült mindennapok, mókuskerék, szokások, megszokások. Pedig tudod, érzed belülről, hogy ezen dolgozni kell…

A hangfürdő, a hangtálak és a gong az egyik legjobb rezgésszint emelő módszer. Fontos a mindennapokban, hogy rezgésedet magasan tartsd. Hogy a külső tényezők ne tudjanak rángatni, hogy egyensúlyban légy. Mert úgy tudsz te is adni magadból a munkahelyen és otthon is.

De hogyan is tedd ezt egyedül?

Ebben segítek Neked ezen a programon, ahol a hangfürdő előtt átbeszéljük ezeket a nagyon egyszerű ötleteket, hogy hogyan lehet a hétköznapokban a rezgés szintedet magasan tartani, amikor oly sok inger ér minket a munkahelyen, az utcán, és a családban is.

A hangtálak és a gongok elsimítanak minden bennünk lévő feszültséget, segítik a negatív gondolatok elengedését, töltenek, és harmonizálnak. Visszahelyeznek a középpontodba, hogy újra és folyamatosan összekapcsolódj Önmagaddal, Isteni részeddel, így emelik rezgésszintedet. Áthangolnak az Isteni tudatosság és a feltétel nélküli szeretet állapotába.

Időpont: 2022. április 28, csütörtök, 18-20. -ig.

A program díja: 5000 Ft.

Maximum 5 fős csoportban tudunk
dolgozni.

Részvételi szándékod, jelezd az alábbi elérhetőségek egyikén

Melinda: 0630-9778-321

hangtal.com@gmail.com

https://www.facebook.com/hangtalbudapest

xxx

Hangfürdő 8-as csakrában

Hangfürdőre hívlak Zuglóban, mely nyolcas csakrás meditációban fog történni.

Téged várlak, ha mélyebbre szeretnél menni önmagad felfedezésében, vagy ha már régóta hívnak a a hangtálak, de még nem tudtad megtapasztalni élőben a hangjukat, rezgésüket. És akkor is, ha már ismerősen csengenek a tálak hangjai, rezgései, hatásai.

A hangfürdő nem igényel meditációs előképzettséget.

Ami szükséges hozzá:
A személyed, szíved-lelked, és nyitottságod. Hozhatsz magaddal egy megoldandó problémát, feladatot, élethelyzetet, amire ránézhetsz a meditációban, és az OH kártyák segítségével is.

A gongok segítik a tisztulást, az elengedést, a hangtálak pedig finomhangolnak a pozitív rezgésekre, szeretetre és a hálára.

A nyolcas csakrás meditáció által még mélyebbre utazhatsz Önmagadban. Megtapasztalhatod, vagy közelebb kerülhetsz az Isteni tudatossághoz. Hozhatsz magaddal egy megoldandó élethelyzetet, egy elakadást, vagy problémát, hogy ebben a mélyebb tudatállapotban, mely Delta agyhullámon történik, megoldást, választ kaphass a megoldandó helyzetedre. Vagy egyszerűen csak töltődni szeretnél, és megtapasztalni a csendet, békességet Önmagadban.Mindezt a hangtálak támogató, beburkoló, biztonságot teremtő világában.

Belső munkát végzünk, OH kártyával is dolgozunk, mely segít a tudattalanban lévő blokkokat, hitrendszereket felszínre hozni. Továbbá fejleszti az intuíciót, önismeretet, és a kommunikációt. A kártyák segítségével egy belső utazásra indulhatunk, ahol rátalálunk megoldatlan konfliktusainkra, meg nem élt, vagy elfojtott érzelmeinkre, és problémáink megoldására.

A hangtálak és a gongok pedig elsimítanak minden bennünk lévő feszültséget, segítik az elengedést, töltenek, és harmonizálnak. Visszahelyeznek a középpontodba, hogy újra és folyamatosan összekapcsolódj Önmagaddal, Isteni részeddel, így emelik rezgésszintedet.

Időpont: 2022. március 3, csütörtök, 19-20.30-ig.

A program díja :5000 Ft.

Maximum 5 fős csoportban tudunk dolgozni.

Részvételi szándékod, jelezd az alábbi elérhetőségek egyikén.

Ha újra szeretnéd megélni és átélni a hangok varázslatos hatását, vagy szeretnéd kipróbálni, akkor szeretettel várlak programjaimon!

Melinda
T: 0630-9778-321
hangtal.com@gmail.com
https://www.facebook.com/hangtalbudapest
www.hangtal.com

Karácsony előtti hangfürdő időpontok

Két időpontban is hangfürdőre hívlak Zuglóban, a karácsony
előtti időszakban.

Negatív gondolatok, hitrendszerek, félelmek, régi és generációs
minták, fogadalmak elengedése, és minden, mely nem hozzád tartozik, a Theta
Healing módszerével, és az OH kártyák segítségével.

 1. „Elengedés, tisztulás” rezgésszint emelő hangfürdő hangátlankkal
  és gongokkal

A gongok segítik a tisztulást, az elengedést, a hangtálak
pedig finomhangolnak a pozitív rezgésekre, szeretetre és a hálára.

Időpont: 2021. december 15. szerda, 18-20-ig.

 • „Szeretetre hangolva” Advent jegyében, rezgésszint emelő
  szeretet meditáció hangtálakkal és gongokkal

Karácsonyra hangolódva – megállni, nem rohanni, megpihenni,
középpontba kerülni, megtalálni belső csended, meghallani lelkünk hangját, hogy
a szeretet be tudjuk engedni, és áramoltatni tudjuk magunkban, rezgésünket
emelve, és ezt tartani az ünnepekre. Szívből, szeretettel.

Időpont: 2021. december 21. kedd, 18-20-ig.

Belső munkát végzünk, OH kártyával is dolgozunk, mely segít a
tudattalanban lévő blokkokat, hitrendszereket felszínre hozni. Továbbá
fejleszti az intuíciót, önismeretet, és a kommunikációt. A kártyák segítségével
egy belső utazásra indulhatunk, ahol rátalálunk megoldatlan konfliktusainkra,
meg nem élt, vagy elfojtott érzelmeinkre, és problémáink megoldására.

A Theta Healing technika lehetővé teszi a test-, a lélek- és
a szellem fejlődését, tudatalatti korlátozó hiedelmeink elengedését, életünk
támogató gondolatokkal való megélését, pozitív irányú fejlődést, változást,
vágyaink, céljaink megélését.

A hangtálak és a gongok pedig elsimítanak minden bennünk lévő
feszültséget, segítik az elengedést, töltenek, és harmonizálnak.
Visszahelyeznek a középpontodba, hogy újra és folyamatosan összekapcsolódj
Önmagaddal, Isteni részeddel, így emelik rezgésszintedet.

A program díja 5000 Ft. 

Maximum 5 fős csoportban tudunk dolgozni. Kérlek, maszkot
hozz magaddal!

Részvételi szándékod, jelezd az alábbi elérhetőségek
egyikén. 

Kis Melinda

T: 0630-9778-321

hangtal.com@gmail.com

https://www.facebook.com/hangtalbudapest

“Tedd rendbe az életedet “ elnevezésű, gonggal kísért hangfürdőre hívlak Zuglóban, október 7.-én, csütörtökön, 18 órakor.

Belső munkát végzünk, OH
kártyával is dolgozunk, mely segít a tudattalanban lévő blokkokat,
hitrendszereket felszínre hozni. A hangtálak pedig elsimítják azokat, segítik
az elengedésüket, töltenek, és harmonizálnak. Visszahelyeznek a középpontodba,
hogy újra és folyamatosan összekapcsolódj Önmagaddal, Isteni részeddel. Hiszen
Te vagy életed irányítója.

Téged várlak, ha vannak még olyan
életterületeid, ahol rendet szeretnél tenni.

Időpont: 2021.
Október 7, csütörtök, 18-20 óráig.

A program 4000 Ft.

Maximum 5 fős csoportban tudunk dolgozni.

Részvételi szándékod kérlek,
jelezd az alábbi elérhetőségek egyikén.

Kis Melinda

T. 0630-9778-321

hangtal.com@gmail.com

https://www.facebook.com/hangtalbudapest

2021. 01 hó A jelenlegi pandémiás helyzetre való tekintettel, bizonytalan ideig nem tartok csoportos foglalkozásokat, csoportos hangfürdőt. Az egyéni kezelések egyenlőre zavartalanul folynak.

Év végi hangfürdő hangtálakkal és gonggal

Pihentető hangfürdőre hívlak
Zuglóban, karácsony után, de még év vége előtt, hogy le tudd tenni minden olyan
terhet, hitrendszert, amit már nem szeretnél magaddal vinni az új esztendőre. Valamint,
megteremteni annak az életnek a lehetőségét, amit szeretnél élni.

Mi az amit szeretnék magammal
vinni, és mi az amit nem…

Mi az ami hátráltat engem az
életemben, és mi az ami előrébb visz…

Mi az a hitrendszer, amit
felismerek, és elengedem, mert már nem szolgál engem…

Mi az a minta, amit már nem
akarok követni és élni az életemben…

Mi az, amit meg szeretnék
teremteni az életemben…

Időpont: 2019.12.27.-én, pénteken, 2 időpontban:

18. 00 –  19. 00 óráig

20.00 – 21.00 óráig

A program 3500 Ft.

5 fős, csoportban tudlak
fogadni, ezért a részvétel limitált. Kérlek, részvételi szándékod jelezd az
alábbi elérhetőségek egyikén.

Szeretettel
várlak!

Kis Melinda

06-30-9778-321 

www.hangtal.com

hangtal.com@gmail.com

https://www.facebook.com/hangtalbudapest

 

Hangfürdő gonggal és hangtálakkal csendességben, és egyéni hangtálas konzultációk

 

2019. május 11, szombaton 11-19 –ig.

Helyszín: FLOW Fit Jóga Debrecen Lóverseny u 30

Egyéni hangtálas kezelések, 11 órától óránkénti beosztásban, majd délután, 18 órakor hangfürdő gonggal.

Neked ajánlom:
• Ha kíváncsi vagy egy lehetőségre, melynek segítségével könnyen el tudod engedni a mindennapokban felhalmozódott stressz…
• Ha feszült, zaklatott, stresszes vagy (túlhajszolt munkatempó, fennálló élethelyzeti problémák, nehézségek, melynek megléte folyamatos stresszt okoz)
• Ha sokszor vagy ingerült, és a rád tornyosuló feladatoktól nyomott…
• Ha nehezen tudod az agyad kikapcsolni, és állandóan gondolatok tömkelege cikázik benne…
• Ha a stressz levezetésére az aktív sport mellett keresel egy lágyabb, meditatívabb technikát…
• Ha fáradt vagy a mindennapok mókuskerekébe ragadtál
• Ha az anyai feladatok mellett nem tudod kipihenni magad
• Ha kikapcsolni és töltődni szeretnél

Egyéni hangtálas konzultációk időpontjai:
11-12-ig
12-13-ig
13.30-14.30-ig
14.30-15.30-ig
15.30-16.30-ig
16.30-17.30-ig

Csoportos gongos hangtálas relaxáció, melynek témája az ellazulás:
18-19.15-ig

Bejelentkezés szükséges a lenti elérhetőségek egyikénlegkésőbb május 9-ig!!

Gong és a hangtálak „működése”
A hagyományok úgy tartják, hogy a gong hangjában fürödni egészséget jelent, de már megérintésük is erőt és boldogságot ad.
Hangjaiban fürödve az emberek rövid idő alatt megnyugodnak, megszabadulnak a stressztől, az izomtónus feszültsége oldódik, a légzés szabályossá válik, a test hőmérséklete alacsonyabb lesz, megszűnik a káosz, a negativitás, az ellenállás. Minden mentális erőfeszítés, erőlködés nélkül elvezetődnek a meditáció állapotába – a gong „dolgozik” helyettük.

Ha már ismered, és újra szeretnéd megélni és átélni a hangok varázslatos világát, vagy még nem voltál ilyen programon, és szeretnéd kipróbálni, akkor szeretettel várlak!

Szeretettel várlak programjaimon!!

Kis Melinda
06-30-9778-321

www.hangtal.com
hangtal.com@gmail.com
https://www.facebook.com/hangtalbudapest

 

 

xxx

 

 

 

Szeretettel ajánlom. Riport velem, a hangtálakról.

 

Nők Lapja Egészség, 2019 márciusi lapszám.

Ferenczi Ágota írása

 

 

 

xxx

 

Szombat a hangtálak jegyében, avagy egyéni kezelések és csoportos napvégi tavaszi hangfürdő gonggal Debrecenben

 

„Megnyugvás, harmónia, kiegyensúlyozottság, fejlődés.
Elengedés – ellazulás”

Márciusban, 2019.03.23-án, szombaton 10-19 –ig.

Egyéni hangtálas kezelések, 10 órától óránkénti beosztásban, majd délután, 17 órakor hangtálas relaxáció „ tavaszi hangfürdő” néven.

Ha kikapcsolódásra, feltöltődésre hívlak, így tavasz felé közeledve, 2019.03.23-án, szombaton 17 órakor tartandó hangtálas relaxációra. Főleg csak a hangok, rezgések fognak beszélni, hiszen a cél a megpihenés, feltöltődés. Olyan lesz, mint egy zenei koncert élmény, persze pozitív hitrendszerek betöltésével, és a negatív elengedésével.

Helyszín: Flow Jógastúdió Debrecen Lóverseny u 30.

Kis Melinda
06-30-9778-321
www.hangtal.com
hangtal.com@gmail.com
https://www.facebook.com/hangtalbudapest

 

xxx

Tavaszi hangtálas relaxáció, és előadás a hangtálakról

 

„Megnyugvás, harmónia, kiegyensúlyozottság, fejlődés.
Elengedés – ellazulás”

 

Márciusban, 2 időpontban, a hónap elején és végén:
2019.03.01-én, pénteken 18 – 19.15 –ig
2019. 03. 29-én, pénteken 18 – 19.30 –ig

 

Kikapcsolódásra, feltöltődésre hívlak, így tavasz felé közeledve, 2019.03.01.-én, pénteken, 18 órakor tartandó hangtálas relaxációra. Főleg csak a hangok, rezgések fognak most beszélni, hiszen a cél a megpihenés, feltöltődés. Olyan lesz, mint egy zenei koncert élmény, persze pozitív hitrendszerek betöltésével.

2019. 03. 29-én, pénteken pedig előadást tartok a hangtálakról, melyet egy rövid hangtálas relaxációval zárunk, hogy gyakorlatban is megtapasztalhasd a hangtálak csodálatos hangját, rezgését.

A keleti filozófiák és gyógyászati eljárások egyik alaptanítása szerint, ha az ember harmóniában él a természet törvényeivel, akkor egészséges és kiegyensúlyozott lesz, mert az életenergia szabadon és egyenletesen tud hatni a testben is. Egyértelműen a gátolt energiaáramlást tették felelőssé a megzavart energia egyensúlyáért, az érzelmek labilitásáért, a haragosság, félelem, idegesség, szomorúság kialakulásáért. Ezek a negatív érzelmi állapotok ugyanis gyengítik az embert, és végül védtelenné teszik a betegségekkel szemben.

A tibeti hangtálak hangjainak hatására felszínre kerülnek elfojtott érzelmeink. A hangtálak hangjának szépsége elűzheti a testet és lelket egyaránt mérgező haragvást, ingerültséget, irigységet, háborgást- ellazíthat, megnyugtathat. Ezáltal támogatja a pszichés problémák leküzdését is. Ám ez még nem minden: az immunrendszer aktivizálása következtében stimulálja a szervezet öngyógyító folyamatait.

Ha újra szeretnéd megélni és átélni a hangok varázslatos hatását, vagy szeretnéd kipróbálni, akkor szeretettel várlak programjaimon!

Időpontok:
2019.03.01-én, pénteken 18 – 19.15 –ig, részvételi díj 3500 Ft
2019. 03. 29-én, pénteken 18 – 19.30 –ig, részvételi díj 3500 F

Kis Melinda
06-30-9778-321

www.hangtal.com

hangtal.com@gmail.com

https://www.facebook.com/hangtalbudapest

 

XXX

Hangtálas, gongos relaxáció, 2019-es évtervezés

Belső munkára invitállak, melyen elengedünk, és teremtünk. Az „Új esztendő” első csoportos hangtálas foglalkozása, mely arról szól, mi az, amit nem szeretnél tovább vinni a 2019-es évben, és mi az, amit szeretnél megteremteni az idén?

 

Számvetést végzünk az előző évről, ehhez hívjuk segítségül az évrendező munkafüzetet, melyet az oldalról kérlek, tölts le: http://yearcompass.com/hu. Az Oh kártyák is velünk lesznek, kísérni fognak rálátásodban, valamint a hangtálak biztosítják rezgésükkel védelmező beburkolásod. Érdemes felkészülni, gondolataidat rendezni, esetleg összeírni, mik azok a főbb történések, melyek előző éved kísérték, és mit szeretnél az idén. Beszélni fogunk a hátráltató dolgok elengedéséről, a manifesztálás folyamatáról, és a háttérben lévő gátló hitrendszerekről. Mindezt együtt, közösen, nevetve, néha könnyekkel küszködve, de mindenképp nyitott szívvel megélve.

A foglalkozást hangtálas ráhangolódással kezdjük, és hangtálas gongos relaxációval zárjuk.

Kérlek, hozz magaddal írószerszámot, keményebb alátétet a munkafüzethez, és ha otthon van lehetőséged kinyomtatni, akkor az Évrendező munkafüzetedet. ( Amennyiben ez nem megoldható, akkor légy szíves, jelezd felém mailben, hogy a helyszínen biztosítsak számodra munkafüzetet).

Valamint színes képes újságot, amit már úgyis kidobnál, ha megoldható, 5 darabot. Lehet autós újság, esküvő újság, sport magazin, babás újság, praktika vagy bármi, amiben sok színes kép van.

A helyszínen, földön ülve dolgozunk, kényelmes ruházatban célszerű jönni. Van lehetőség átöltözésre, kávé, tea biztosított.

Időpont: 2019.01.18.-án, pénteken, 18.15 – 20.15 óráig. A program 5000 Ft.

Tehát amire szükség van, és kérlek, hozd magaddal:

– Évrendező munkafüzet letöltve
– Színes magazin kb. 5 db
– Vágyaid, terveid, amiket meg szeretnél élni és meg szeretnél valósítani
– Hitrendszerek, rossz szokások, amiről tudod, hogy el szeretnéd engedni

7 fős, csoportban dolgozunk, ezért a részvétel limitált. Kérlek, részvételi szándékod jelezd az alábbi elérhetőségek egyikén.

Szeretettel várlak!

Kis Melinda
06-30-9778-321
www.hangtal.com

hangtal.com@gmail.com

https://www.facebook.com/hangtalbudapest

 

xxx

Hangtálas relaxációban megpihenni

„Megnyugvás, harmónia, kiegyensúlyozottság, fejlődés.
Öntudat, kreativitás, motiváció, alkotó energia.
Elengedés – ellazulás”

Kikapcsolódásra, feltöltődésre hívlak, így év vége felé közeledve, 2018.11.23.-án, pénteken, 19.30 órakor tartandó hangtálas relaxációra. Főleg csak a hangok, rezgések fognak most beszélni, hiszen a cél a megpihenés, feltöltődés. Olyan lesz, mint egy zenei koncert élmény, persze pozitív hitrendszerek betöltésével.

Hogyan hatnak a hangtálak ránk:
Nagyon hamar Alfa állapotba juttatnak, amikor is elindulnak testünkben az öngyógyító folyamatokat. Harmonizál, megnyugtat, feltölt. Oldja a mindennapokban felhalmozódott stresszt.
Feltölt egészséges energiával, amitől jobb lesz az általános közérzetünk, nő a tűrőképességünk, a mindennapi életben adódó megpróbáltatások során könnyebben meg tudjuk őrizni egyensúlyi állapotunkat.

Kiválóan alkalmazható stresszhelyzetek levezetésére.

Vizsgálatok támasztják alá, hogy napi 20 perc relaxáció, kb. annyi stresszt vezet le, mint 3-4 órányi alvás. A hangtálak segítenek nagyon hamar, a pihenés és a megnyugvás állapotába kerülni, ami az ősbizalom állapotát idézi meg, és ebben képesek vagyunk letenni a cipelt terheket, megpihenni, kikapcsolni és feltöltődni, hogy aztán újra helyt tudjunk állni szerepeinkben, a mindennapi életben.

Ha újra szeretnéd megélni és átélni a hangok varázslatos hatását, vagy szeretnéd kipróbálni, akkor invitállak egy következő hangtálazásra, melyet 2018.11.23.-án, pénteken, 19.30 órakor tartok. 60 perc – 3500 Ft. 

Szeretettel várlak!

Bővebb információ:

Kis Melinda
06-30-9778-321
www.hangtal.com
hangtal.com@gmail.com
https://www.facebook.com/hangtalbudapest

 

xxx

 

 

Októberben 2 új csoportos „hangtál gonggal hangfürdővel” programra szeretnélek invitálni!

 

2018. X. 12. Péntek 18-20 – Megtartom az egyensúlyom a mindennapokban, stresszkezelés
2018. X. 29. Hétfő 17-19.30 – Gyász, veszteség, elengedés

 

Az első programot akkor ajánlom, ha sokszor tapasztalod, hogy a mindennapokban hamar kibillent az egyensúlyodból egy egy nem várt történés, életesemény, és nehezen tudsz oda visszakerülni. Valamint ha a stressz folyamatosan jelen van az életedben, a munkádban, a magánéletedben, de valamiért még nem tudsz kilépni abból a bizonyos helyzetből ami ezt okozza, de a felgyülemlett feszültséget kezelni szeretnéd. És tudatosan odafigyelni arra, a negatív lehúzó spirálba egyre inkább nem engeded bele magad. Erre gyakorlati útmutatást is kapsz.

A második program Neked szól, közelegve Mindenszentek napjához, ha veszteség ért, akár a múltban, akár a közeli jelenben. Veszteség a családban, szülő, testvér, közelebbi rokon, vagy várandósan kisbabádat vesztetted el, és úgy érzed, nem tudod megérteni, elfogadni, feldolgozni és szeretnél vele ilyen módon foglalkozni. Ez jelentheti a fájdalom ismételt felszínre hozását, és megélését, de egyben ezzel együtt a vigasz megtalálást, és a megnyugvást is. Bátorság kell ezzel szembenézni, tudatosság, hogy dolgozni szeretnél vele, de hosszútávon mindenképpen megéri, mert lelki békét hoz magával.

Mindkét hangtálas, gongos relaxációban most nem csak a pihenés élményét szeretném nyújtani Nektek, hanem az aktív önmunka lehetőségét is kínálom. Ha már jártál nálam, bizonyára tapasztaltad az OH kártyák csodálatos világát, melyet most is segítségül hívunk.

Időpontok:

2018. X. 12. Péntek 18-20-ig – Egyensúlyban maradni a mindennapokban, stresszkezelés

2018. X. 29. Hétfő 17-19.30 –ig – Gyász, veszteség, elengedés Kérlek, erre a foglalkozásra hozz magaddal egy fehér gyertyát, gyertyatartóval együtt, melyet utána hazaviszel

Mindkét program: 5000 Ft

Maximun 6 fős csoportokban dolgozunk, ezért a részvétel limitált. Kérlek, részvételi szándékod jelezd az alábbi elérhetőségek egyikén.

Bővebb információ:
Kis Melinda
06-30-9778-321

www.hangtal.com
hangtal.com@gmail.com
https://www.facebook.com/hangtalbudapest

xxx

Hangtál terápia már a Springdayben is!

 

https://www.facebook.com/SpringdayHealthClub/videos/1720035718031471/?t=0

Mindenkit szeretettel várok!

 

xxx

Hangtálas, gongos meditációban megpihenni

 

Téma: stressz elengedése, feltöltődés

 

Megnyugvás, harmónia, kiegyensúlyozottság, fejlődés.

Öntudat, kreativitás, motiváció, alkotó energia.

Elengedés – ellazulás – ami leginkább jellemzi a hangtálazás során tapasztalható érzéseket.

A hangtálak hatása lelkünkre:

Elindítja testünkben az öngyógyító folyamatokat. Harmonizál, megnyugtat, feltölt. Oldja a mindennapokban felhalmozódott stresszt.

Feltölt egészséges energiával, amitől jobb lesz az általános közérzetünk, nő a tűrőképességünk, a mindennapi életben adódó megpróbáltatások során könnyebben meg tudjuk őrizni egyensúlyi állapotunkat.

Kiválóan alkalmazható stresszhelyzetek levezetésére.

Vizsgálatok támasztják alá, hogy napi 20 perc relaxáció, kb. annyi stresszt vezet le, mint 3-4 órányi alvás. A hangtálak segítenek nagyon hamar, a pihenés és a megnyugvás állapotába kerülni, ami az ősbizalom állapotát idézi meg, és ebben képesek vagyunk letenni a cipelt terheket, megpihenni, kikapcsolni és feltöltődni, hogy aztán újra helyt tudjunk állni szerepeinkben, a mindennapi életben.

Ha újra szeretnéd megélni és átélni a hangok varázslatos hatását, vagy szeretnéd kipróbálni, akkor invitállak egy következő hangtálazásra, 2018.06.16.-án, szombaton, 14.00 – 15.00 órakor tartandó meditációra.

 

Csoportos hangtálas meditáció: 60 perc – 3000 Ft

Kérlek, részvételi szándékod jelezd az alábbi elérhetőségek egyikén.

Szeretettel várlak!

Kis Melinda

06-30-9778-321

www.hangtal.com

hangtal.com@gmail.com

https://www.facebook.com/hangtalbudapest

Hangtál masszázs már a Springdayben is!!

 

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várok csütörtökönként a Springday Health Clubban!

https://www.springday.hu/trainer-item/kis-melinda

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php…” width=”500″ height=”616″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allow=”encrypted-media”></iframe>

Márciusi programjaink

 

 1. Hangtálas, gongos relaxáció, 2018-as évtervezés, 03.10.-én, szombaton, 14 – 16-ig
 2. Theta Healing Alaptanfolyam, 03. 16. (péntek) 16:00-21:00
  2018.03.17. (szombat) 10:00-17:00
  2018.03.18.(vasárnap) 10:00-17:00
 3. Reiki 1 tanfolyam, 03.25.-én, vasárnap 9-18-ig
 4. Képességfejlesztő gyermek meditációs tanfolyam, 03.31-én, szombaton, 9.30-13.30-ig

 

 

 1. Hangtálas, gongos relaxáció, 2018-as évtervezés

 

Belső munkára invitállak, melyen elengedünk, és teremtünk. A Kínai horoszkóp szerint az „Új esztendő” első csoportos hangtálas foglalkozása, mely arról szól, mi az, amit nem szeretnél tovább vinni a 2018-es évben, és mi az, amit szeretnél megteremetni az idén?

„A kínai holdújév 2018. február 16-án kezdődik, és 2019. február 4-ig tart. 2018 a kínai horoszkóp szerint a Kutya éve, amely különleges és szerencsés időszakot ígér mind a pénzügyekben, mind a szerelemben. Az is igaz, kimerítő év lehet, ezért az egészségre sem árt odafigyelni. Minden bizonnyal pörgős és változatos időszak vár ránk!”

Közben számvetést végzünk az előző évről, ehhez hívjuk segítségül az évrendező munkafüzetet, melyet az oldalról Te is letölthetsz:  http://yearcompass.com/hu. Az Oh kártyák is velünk lesznek, kísérni fognak rálátásodban, valamint a hangtálak  biztosítják rezgésükkel védelmező beburkolásod. Érdemes felkészülni, gondolataidat rendezni, esetleg összeírni, mik azok a főbb történések, melyek előző éved kísérték, és mit szeretnél az idén. Beszélni fogunk az elengedés megszületéséről, és a manifesztálás folyamatáról, és a háttérben lévő gátló hitrendszerekről. Mindezt együtt, közösen, nevetve, néha könnyekkel küszködve, de mindenképp nyitott szívvel megélve.

A foglalkozást hangtálas ráhangolódással kezdjük, és hangtálas gongos relaxációval zárjuk.

Kérlek, hozz magaddal írószerszámot, keményebb alátétet a munkafüzethez, és ha otthon van lehetőséged kinyomtatni, akkor az Évrendező munkafüzetedet. ( Amennyiben ez nem megoldható, akkor légy szíves, jelezd felém mailben, hogy a helyszínen biztosítsak számodra munkafüzetet).

A helyszínen, földön ülve dolgozunk, kényelmes ruházatban célszerű jönni. Van lehetőség átöltözésre, kávé, tea biztosított.

 

Időpont: 2018.03.10.-én, szombaton, 14 – 16.30 óráig. A program, 5000 Ft.

6 fős, kis csoportokban dolgozunk, ezért a részvétel limitált. Kérlek, részvételi szándékod jelezd az alábbi elérhetőségek egyikén.

Kis Melinda

06-30-9778-321

hangtal.com@gmail.com

 

2. ThetaHealing Alaptanfolyam

 

A ThetaHealing Alaptanfolyam három napos intenzív tapasztalás, amely megváltoztatja az életed!

A ThetaHealing módszer segítségével feloldhatod az állandó feszültséget, a félelmeidet, a megfelelési kényszert és olyan mély pozitív változást tudsz elérni, ami azonnal hat az életedre, mert a hitrendszerek, a félelmek felismerése, és annak oldása a lehető legjobb befektetés az életünkben!

A tanfolyam tematikája:
– Gondolataink és kimondott szavaink valódi, életünket befolyásoló ereje.
– Hogyan akadályoznak tudatalatti korlátozó berögzült érzéseink gondolataink.
– A ThetaHealing technika.
– Intuitív képességeink aktiválása.
– Izomteszt (kineziológia).
– A szintek ahol a berögzült mintákhoz kapaszkodunk (nem vagyok szép, nem vagyok okos, anya/apa nem szeret).
– Hogyan cseréljük le ezeket az érzéseket életünk javítására.
– Hogyan hangoljuk össze a tudatos és tudatalatti szinteket céljaink eléréséhez.
– Hogyan engedjünk el régi kapcsolatokat.
– Hogyan találjuk meg a lélektársunkat.
– Hogyan éljük életünket bőségben.
– Test szkennelés, problémák keresése.
– Jövőolvasás.
– Angyalokkal való kommunikáció.

A tanfolyam során megtanulod, hogyan alkalmazd ezeket a hatékony gyakorlatokat saját magadon és másokon, amelynek során nagyon mély szintű személyes fejlődést tapasztalsz meg.

Az alaptanfolyam elvégzésével az amerikai központ (THinK – ThetaHealing institute of Knowledge) által kiállított oklevélben részesülsz, amely feljogosít a konzulensi tevékenységre és arra, hogy részt vegyél Vianna Stibal, és a ThetaHealing további tanfolyamain.
Tanfolyamon mindenki kap egy ThetaHealing alap könyvet és egy munkafüzetet.

A ThetaHealing egy kulcs Önmagadhoz, amit segíthetek megtalálni!

Eredeti nemzetközi ár: 400USD ( 120.000.- Ft )
ÖSZTÖNDÍJ ELÉRHETŐ vagy válaszd a korai befizetést vagy a részletfizetési kedvezményeket, ami

MINDENKI számára igényelhető.

Ösztöndíj kérelmedet kérlek az orszagevi@gmail.com e-mail címre küldd.

Időpont:
Március 16. (péntek) 16:00-21:00
Március 17. (szombat) 10:00-17:00
Március 18.(vasárnap) 10:00-17:00

A tanfolyamot vezeti:
Ország Évi – ThetaHealing Instruktor és Konzulens

További információ és jelentkezés:
E-mail: orszagevi@gmail.com
Tel.szám: +36303032152

Facebookon eseményként itt találhatod:
https://www.facebook.com/events/615098868822014/?ti=cl

 

3. Reiki 1 tanfolyam program

A tanfolyam tematikája:

8:45                 Érkezés

9:00                 Bemutatkozás

9:00                 Elkezdődik a tanfolyam

 • Bevezetés a Reiki és a R.A.I. történetébe
 • Mi is a Reiki?
 • Megismerkedünk az áramlatokkal
 • Kezelési formák bemutatása
 • Auraharmonizálás/aurasimítás
 • Csakrák elhelyezkedés
 • Csakratisztítás

12:30-13:00    Ebédszünet

13:00               Beavatás – meditáció13:30-tól pedig mindenki megtapasztalja a testkezelést, és ezáltal mindenki megtanulja a helyes kézpozíciókat

A napot meditációk színesítik és azok a kérdések, amiket Ti kérdeztek meg, hogy teljes képet tudjatok alkotni a Reikiről.

Természetesen közben lesznek kisebb, pár perces szünetek, az igényeknek megfelelően.

 

Időpont:
2018.03.25.-én, vasárnap 9-18-ig

A tanfolyamot ára: 7900 Ft

További információ és jelentkezés:

Tel.: 06207795502

Email: bagi.orsolya@reikiterapia.hu

Bagi Orsi

Reiki Mester/Tanár

 

 

4. Képességfejlesztő meditációs gyerek tanfolyam

Szeretnéd, ha gyermeked könnyedén kibontakoztatná veleszületett képességeit és ezáltal kiegyensúlyozott, boldog és örömteli életet élhetne, egészségben?

MEDITÁCIÓ által a testet tudatosan ellazítjuk, és szellemünket átengedjük a nyugalomnak és a belsőnkre való koncentrálásnak.  A cél a lelki béke, a nyugalom, a harmónia megtalálása.  Minél tudatosabban éljük át a jelen pillanatot, annál inkább megtisztítjuk elménket  a  felesleges   érzelmektől  pl: bűntudat, félelmek, stressz, aggódás, önbizalom hiány  stb….

TANFOLYAM ALATT: 6-14 éves  gyermekek  elsajátítják  a meditáció lényegét, megtapasztalják a belső harmóniát valamint,   különböző stressz oldó módszerekkel megtanulják  könnyedén és hatékonyan kitesztelni és kezelni saját problémáikat, pl: diszlexiát,  tanulási nehézségüket, testvérükkel,- szüleikkel való pozitív kommunikációt,  stb….. Fontos szerepet kap a felelősségük kérdése.

Meditáció által: –  egészségesebbek lesznek

–  élesedik az elméjük

–  könnyebben tudnak  koncentrálni, kommunikálni

– magabiztosabbá, nyugodtabbá, tudatosabbá válnak

 

A tanfolyam időpontja: 2018.03.31-én, szombaton, 9.30-13.30-ig

Díja:  12.000 Ft, ami magában foglalja a  munkafüzetet, valamint gyümölcsöt,  rágcsálnivalót és italokat.

Meglepetés vendég: Krisztián Bűvész

A tanfolyamot tartja:

Czicze Beatrix

Készség, képesség, személyiség fejlesztő, stressz oldó terapeuta

T: 0670-948-8850

 

Szeretettel várunk!

A StudiOm csapata!

Februári programok

 

 1. Játékos önismeret

Hangtálakkal kísért meditáció, játékos önismeret OH kártyákkal, terítéken a munka.

Neked szól, ha:

 • nehézségeid vannak a munka területén
 • állandó visszatérő problémával küzdesz
 • továbblépnél, de nem sikerül
 • nem tudod, mi az, amit mindig elrontasz
 • nem jössz ki a főnököddel
 • sokszor bizonytalan vagy
 • nem tudod, merre indulj

Ha megfogalmazódott ezekből a kérdésekből bármelyik benned, akkor ideje túllépned rajtuk.

Ezen a foglalkozáson segítőm lesz Antal Zsolt, OH kártya instruktor, aki végigkísér ezzel kapcsolatos problémáidon. A kártyák felhozzák a tudattalanban rejlő gátjaidat, és ezzel lehetőséget kínálnak a továbblépésre. A kártyákkal való munkát keretezi egy rövidebb és egy hosszabb hangtálas meditáció.

Az utazás ideje: 2 – 2,5 óra

Időpontja: 2018.02.02. péntek 18 – 20 –ig

Részvételi díj: 8000 Ft

A csoport létszáma max. 5 fő.

 

2. Képességfejlesztő meditációs gyerek tanfolyam

 

Szeretnéd, ha gyermeked könnyedén kibontakoztatná veleszületett képességeit és ezáltal kiegyensúlyozott, boldog és örömteli életet élhetne, egészségben?

MEDITÁCIÓ által a testet tudatosan ellazítjuk, és szellemünket átengedjük a nyugalomnak és a belsőnkre való koncentrálásnak.  A cél a lelki béke, a nyugalom, a harmónia megtalálása.  Minél tudatosabban éljük át a jelen pillanatot, annál inkább megtisztítjuk elménket  a  felesleges   érzelmektől  pl: bűntudat, félelmek, stressz, aggódás, önbizalom hiány  stb….

TANFOLYAM ALATT, : 6-14 éves  gyermekek  elsajátítják  a meditáció lényegét, megtapasztalják a belső harmóniát valamint,   különböző stressz oldó módszerekkel megtanulják  könnyedén és hatékonyan kitesztelni és kezelni saját problémáikat, pl: diszlexiát,  tanulási nehézségüket, testvérükkel,- szüleikkel való pozitív kommunikációt,  stb….. Fontos szerepet kap a felelősségük kérdése.

 

Meditáció által: –  egészségesebbek lesznek

–  élesedik az elméjük

–  könnyebben tudnak  koncentrálni, kommunikálni

– magabiztosabbá, nyugodtabbá, tudatosabbá válnak

 

TANFOLYAM IDŐPONTJA: 2018. február  3-án,  9-13  óráig tart.

TANFOLYAM DÍJA:  12.000 Ft ami magában foglalja a  munkafüzetet, valamint gyümölcsöt,  rágcsálnivalót és italokat.

Meglepetés vendég: Krisztián Bűvész

Szeretnéd, ha gyermeked könnyedén kibontakoztatná veleszületett képességeit és ezáltal kiegyensúlyozott, boldog és örömteli életet élhetne, egészségben?

 

3. Hangtálas, gongos relaxációban megpihenni

Megnyugvás, harmónia, kiegyensúlyozottság, fejlődés.

Öntudat, kreativitás, motiváció, alkotó energia.

Elengedés – ellazulás – ami leginkább jellemzi a hangtálazás során tapasztalható érzéseket.

 

A hangtálak hatása lelkünkre:

Elindítja testünkben az öngyógyító folyamatokat. Harmonizál, megnyugtat, feltölt. Oldja a mindennapokban felhalmozódott stresszt.

Feltölt egészséges energiával, amitől jobb lesz az általános közérzetünk, nő a tűrőképességünk, a mindennapi életben adódó megpróbáltatások során könnyebben meg tudjuk őrizni egyensúlyi állapotunkat.

Kiválóan alkalmazható stresszhelyzetek levezetésére.

Vizsgálatok támasztják alá, hogy napi 20 perc relaxáció, kb. annyi stresszt vezet le, mint 3-4 órányi alvás. A hangtálak segítenek nagyon hamar, a pihenés és a megnyugvás állapotába kerülni, ami az ősbizalom állapotát idézi meg, és ebben képesek vagyunk letenni a cipelt terheket, megpihenni, kikapcsolni és feltöltődni, hogy aztán újra helyt tudjunk állni szerepeinkben, a mindennapi életben.

Ha újra szeretnéd megélni és átélni a hangok varázslatos hatását, vagy szeretnéd kipróbálni, akkor invitállak egy következő hangtálazásra.

Időpont: 2018.02.03.-án, szombaton, 14.30 – 16.00 órakor 

Csoportos hangtálas meditáció: 90 perc – 3500 Ft

 

 Előzetes bejelentkezés mindhárom programra szükséges a hangtal.com@gmail.com címen.

 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

 

xxx

 

Ajándékozz hangmasszázs kezelést szeretteidnek karácsonyra

 

Lepd meg szeretteidet hangmasszázs ajándékkártyával. Ajándékozz ÉNIDŐT!

 • szeretnél valami hasznos ajándékhoz jutni?
 • Gondban vagy az ajándékozással?
 • Kicsúsztál az időből, vagy nincs ötleted?
 • Szeretnél egy igazi, személyes élményt szerezni?
 • Ajándékozhatod családi, baráti társaság részére, vagy munkahelyen, kollégáknak

Ajándékozz rezgést, pihenést és hangélményt! Egyéni hangtál terápia, páros hangtál kezelések.

Karácsonyi ajándék,” spa” élmény, kártya formájában, mely a vásárlástól számított 3 hónapig felhasználható.

Bejelentkezés és időpont egyeztetés szükséges.

 

 x x x

 

Meditáció hangtálakkal kísérve – A nőiségben kiteljesedve

 

„Ha nő vagy, ne feledd: egy igazi varázslónak születtél, teremtő tündérnek. Ha valamit szeretnél, el fogod érni, meg fogod érinteni. Az érzelmeid segítenek megtalálni és megtartani bármit: szerelmet, munkát, célokat. Elegendő vagy Te magad, a lelked, a szíved. „( Belső Nóra)

A meditáció témája: NŐ VAGYOK!

Érzésekkel, negatív hitrendzserekkel dolgozunk, valamint befogadjuk a meditációban érkező pozitív megerősítéseket a nőiséggel kapcsolatban. Mindezt Alfa állapotban, a hangtálak kíséretében.

Befogadás, gyengédség, szeretet, intimitás, lágyság, sebezhetőség, érzékenység, teremtés, táplálás, anyaszerep, csábítás…

Helyszín:  Harappa Jógastúdió 1147 Budapest Telepes u. 68.

2017.10.28.-án, szombaton, 13 órai kezdéssel. 60 perc, 3000 Ft.

A programra előzetes bejelentkezés szükséges a hangtal.com@gmail.com email címen, vagy
telefonon 30-9778-321 Kis Melinda hangmasszőrnél.

Szeretettel várlak!

 

 

x x x

 

Hangtálas relaxációk szeptemberben

Szeretettel köszöntök minden kedves érdeklődőt. Itt az ősz, magunk mögött hagytuk a meleg, napsugaras nyarat, a vízpartot, a szabadságot, a szó, minden értelmében. Iskola, munka, feladatok. De újra töltődhetsz a hangtálak varázslatos hangjával, és a gong eget rengető hullámaival.

2 programra invitállak, „Megpihenni a hangtálakkal” címen:

 1. 09.30.-án, szombaton, 11 órakor, hangtálas relaxációra

Helyszín:  Fit Club 1145 Bp. Szugló utca 57.

 1. 09.30.-án, szombaton, 14 órakor tartandó hangtálas, gongos relaxációra

Helyszín:  Harappa Jógastúdió 1147 Budapest Telepes u. 68.

Csoportos hangtálas relaxáció: 60 perc – 3000 Ft

Szeretettel várlak!

A programra előzetes bejelentkezés szükséges a hangtal.com@gmail.com email címen, vagy telefonon 30-9778-321 Kis Melinda hangmasszőrnél.

 

x x x

 

Örömmel értesítelek, hogy a mai nappal megnyitottam Zugló szívében stúdiómat, ahová minden kedves fejlődni, feltöltődni, változni és megújulni vágyót, szeretettel várok.

Családias, békés hangulat, nyugalom szigete, figyelem, empátia, kedvesség, feltöltődés, amit nálunk kaphatsz.

Várunk, ha babát tervezel, várandós vagy, kisbabás szülő, gyermeked is elhoznád, és Téged is, egyéni és csoportos kezelésre, foglalkozásra, azaz mindenkit 0-99 éves korig. J

Mit csinálunk?: hangtál terápia, theta healing konzultáció, craniosacralis terápia, szülésfelkészítés, vajúdás támogatás együttszülő pároknak, kismama hangtál, várandós relaxáció, meditáció hangtálakkal és gonggal, logopédia, segítő beszélgetés

„Ha néha nehéz is az út, amit jársz, tudd, hogy sosem vagy egyedül…”

Bővebb információt rólunk és programjainkról az alábbi elérhetőségen kaphatsz:

www.holloorsolya.hu

www.kismelinda.hu, www.hangtal.com

Ha szívesen csatlakoznál hozzánk, és dolgoznál a stúdiómban szakemberként, terapeutaként, hívj bátran, vagy vedd fel velem a kapcsolatot emailben: hangtal.com@gmail.com

 


 

 

 

Meditáció hangtálakkal kísérve – Nőiségben, szerelemben

A meditáció témája: NŐ VAGYOK, szerelemben élek magammal, és a Férfival!

Nőiséggel, önmagunk elfogadásával, szeretetével dolgozunk. Önmagunk elfogadása, önmagunk szeretete, mások elfogadása, a társ szeretete, a férfi beengedése, befogadása, szerelem érzése, megélése. A szerelem érzését hívjuk be, befogadjuk a meditációban érkező pozitív megerősítéseket. Mindezt Alfa állapotban, a hangtálak kíséretében.

2017.05.20.-án, szombaton, 14 órai kezdéssel. 60 perc, 2500 Ft.

Harappa Jógastúdió 1147 Bp. Telepes u. 68.

 

Hangtál, mint „spa élmény”, azaz hétköznapi stressz kezelő módszer

 

 • Ha kíváncsi vagy egy lehetőségre, melynek segítségével könnyen el tudod engedni a mindennapokban felhalmozódott stressz…
 • Ha sokszor vagy ingerült, és a rád tornyosuló feladatoktól nyomott…
 • Ha nehezen tudod az agyad kikapcsolni, és állandóan gondolatok tömkelege cikázik benne…
 • Ha a stressz levezetésére az aktív sport mellett keresel egy lágyabb, meditatívabb technikát…

Akkor gyere el, és próbáld ki:

Hangtál mint „spa élmény”, azaz hétköznapi stressz kezelő módszer – hangtál bemutató, és meditáció ízelítő – Témája :  stressz elengedése, feltöltődés

2017.05.22. hétfőn, 17.30. órai kezdéssel. 60 perc, 2500 Ft.

Új helyszínen: Flow Stúdió 1071 Dembinszky 29.

 

Meditáció hangtálakkal kísérve – A nőiségben kiteljesedve

 

„Ha nő vagy, ne feledd: egy igazi varázslónak születtél, teremtő tündérnek. Ha valamit szeretnél, el fogod érni, meg fogod érinteni. Az érzelmeid segítenek megtalálni és megtartani bármit: szerelmet, munkát, célokat. Elegendő vagy Te magad, a lelked, a szíved. „( Belső Nóra)

A meditáció témája: NŐ VAGYOK! És ezt megmutatom a világnak!

Nőiséggel dolgozunk. Megtapasztaljuk az egyes női minőségeket, befogadjuk a meditációban érkező pozitív megerősítéseket a nőiséggel kapcsolatban. Mindezt Alfa állapotban, a hangtálak kíséretében.

Befogadás, gyengédség, szeretet, intimitás, lágyság, sebezhetőség, érzékenység, teremtés, táplálás, anyaszerep, csábítás…

2017.04.22.-én, szombaton, 11 órai kezdéssel. 60 perc, 3000 Ft.

Fit Club Zugló 1145 Budapest Szugló u. 57.

2017.04.22.-én, szombaton, 14 órai kezdéssel. 60 perc, 2500 Ft.

Harappa Jógastúdió 1147 Bp. Telepes u. 68.

A programra előzetes bejelentkezés szükséges a hangtal.com@gmail.com email címen, vagy telefonon 30-9778-321 Kis Melinda hangmasszőrnél.

Hármas tavaszi csomag a feltöltődésre

 

Ismerkedés a hangtálakkal, meditáció

Ha szeretnél megpihenni, ellazulni, feltöltődni…

Ha útkeresésben vagy, vagy egyszerűen csak a „Spa élményt” szeretnéd megtapasztalni…

 

Gyere el egy hangtálas meditációra, ahol megismerkedhetsz a hangtálakkal, kézbe veheted azokat, és a meditációban ki is próbálhatod milyen hatást gyakorolnak testedre, lelkedre, szellemedre – Témája, a szívnyitás.

 

2017.03.24.-én, pénteken, 18 órai kezdéssel. 60 perc, 2500 Ft.

Csillagtorna Mozgásfejlesztő központ

1147 Bp. Ilosvai Selymes utca 147.

2017.03.25.-én, szombat, 11 órai kezdéssel. 60 perc, 2500 Ft.

Fit Club Zugló

1145 Budapest Szugló u. 57.

 

Tavaszi hangtálas gongos meditáció

 

Tavaszi megújuló, feltöltő meditáció a Harappában.

Hangtálas, gongos meditációra invitállak Benneteket! – Témája a megbocsájtás, az elengedés és a megújulás. Csakráinkkal is fogunk dolgozni, és az OH kártyákat is segítségül hívjuk.

2017.03.25.-én, szombaton, 14 órai kezdéssel. 90 perc, 2500 Ft.

Harappa Jógastúdió 1147 Bp. Telepes u. 68.

 

„Jöttödre várva” programok a Mini Manó Babacentrumban

 

 1. Csoport várandósoknak, hangtálas meditációval kísérve

Engedd el a szüléssel kapcsolatos félelmeidet! – 2017.03.29. 14 óra

 

Csoportos hangtálas foglalkozásra invitállak, ahol női körben összegyűlve beszélgetünk a várandósságról, a szülés folyamatáról, minden olyan dologról, amit esetleg nem mersz senkitől megkérdezni.

A foglalkozásokon, biztonságos, megtartó légkörben, belső munkával rátekinthetsz félelmeidre, melyekkel szembenézhetsz, és ha készen állsz rá, elengedheted, azért, hogy szülésed úgy történjen, ahogy Te azt szeretnéd. Minden alkalom végén meditációt tartok, hangtállal kísérve, melyben az aznap feldolgozásra került félelmekkel dolgozunk. Az Oh kártyák is velünk lesznek, kísérni fognak rálátásodban, valamint a hangtálak biztosítják rezgésükkel védelmező beburkolásod, és segítségre hívjuk a bennünk élő Ősi női ösztönöket, valamint a csoporterőt. Érdemes felkészülni, gondolataidat rendezni, esetleg összeírni, mik azok a várandósságoddal, szüléssel kapcsolatos főbb félelmek, amikkel úgy gondolod, dolgod van. Beszélni fogunk az elengedés megszületéséről, és a boldog, örömteli, problémamentes szülés manifesztálásának folyamatáról.

Mindezt együtt, közösen, nevetve, néha könnyekkel küszködve, de mindenképp nyitott szívvel megélve.

A várandósság hányadik hetében ajánlott?

A 20. héttől, amikor már az anya érzi babájának mozgását, és kommunikálni is tud vele.

A csoportba bármikor be lehet kapcsolódni, mindig más témával, félelemmel, problémával foglalkozunk, mely nem egymásra épül.

Találkozzunk kéthetente, szerdánként, 14 órai kezdéssel.

Az első alkalom, 2017.03.29.-én, szerdán, 14 órakor lesz. Egy foglalkozás kb. másfél óra, 3000 Ft.

 

 

2. Gyakorlati vajúdástámogatás– 2017.03.29. 17 óra 

 

A vajúdástámogatás és a szülőpozíciós foglalkozás a „Birthlight” kismama jóga tanai alapján működik, kiegészítve Noll A. Nandu „Mexikói bábatrükkök” c. műhelyén is alkalmazott kendős (rebozós) és labdás gyakorlatokkal.

Átbeszéljük a szülés körüli lehetőségeket, és ezek tudatában lehetővé válik a kismamának, hogy olyan pozíciót, helyet, légzést, szüléssegítő technikát és alternatív vajúdássegítő lehetőséget vegyen igénybe, ami számára a legmegfelelőbb. Mindezeket gyakorlatban kipróbálva.

Vajúdás támogatás: minden olyan lehetőség, vajúdó labda, légzés, hangadás, vizualizáció, relaxáció és tudatos lazítás, ami a vajúdást megkönnyíti.

Szülőpozíciók megismerése, azaz minden olyan testhelyzet, ami a könnyebb és gyorsabb tágulás érdekében a kismama megválaszthat a vajúdás és szülése alatt.

Kinek ajánlott?

Várandós kismamáknak, kispapáknak, és minden olyan segítő családtagnak, akik jelen szeretnének lenni a kismama szülésénél. Aktív szerepet szeretnének vállalni ebben, olyan technikákat alkalmazva, mellyel hozzájárulhatnak a könnyebb vajúdáshoz, szüléshez. Érdemes a 30. héttől jönni.

Kéthetente, szerda délután, 17 órakor. 1,5 óra, 8.000 Ft. Első alkalom: 2017.03.29. 17.00.

 

 

Mindkét programra előzetes bejelentkezés szükséges. A foglalkozásról bővebben a „ Jöttödre várva” menüpont alatt olvashatsz.

Helyszín: Mini Manó Babacentrum 1149 Nagy Lajos Király útja 112.

 

 

Új év, új kezdet – Hangtálas meditációval egybekötött 2017-es év tervezés

„A régi elengedése, az új bevonzása”

 

Belső munkára invitállak, melyen elengedünk, és teremtünk. Az „Új esztendő” első csoportos hangtálas foglalkozása, melyen rendhagyó módon, 2 meditációt tartok, hangtállal – gonggal kísérve. Az első az elengedésről szól, mi az, amit nem szeretnél tovább vinni a 2017-es évben, és a második pedig, mi az, amit szeretnél megteremetni a 2017-es évben?

Közben számvetést végzünk az előző évről, ehhez hívjuk segítségül az évrendező munkafüzetet, melyet az oldalról Te is letölthetsz: http://yearcompass.com/hu. Az Oh kártyák is velünk lesznek, kísérni fognak rálátásodban, valamint a hangtálak biztosítják rezgésükkel védelmező beburkolásod. Érdemes felkészülni, gondolataidat rendezni, esetleg összeírni, mik azok a főbb történések, melyek előző éved kísérték, és mit szeretnél az idén. Beszélni fogunk az elengedés megszületéséről, és a manifesztálás folyamatáról. Mindezt együtt, közösen, nevetve, néha könnyekkel küszködve, de mindenképp nyitott szívvel megélve.

Kérlek, hozz magaddal írószerszámot, keményebb alátétet a munkafüzethez, és ha otthon van lehetőséged kinyomtatni, akkor az Évrendező munkafüzetedet. ( Amennyiben ez nem megoldható, akkor kérlek jelezd felém emailben, hogy a helyszínen biztosítsak számodra munkafüzetet).

 

2017.01.20.-án, pénteken, 18 órai kezdéssel. Kb. 2 és fél óra, egy szünettel, 4000 Ft.

Csillagtorna Mozgásfejlesztő központ

1147 Bp. Ilosvai Selymes utca 147.

2017.01.21.-én, szombaton, 11 órai kezdéssel. Kb. másfél óra, 4000 Ft. ( 1 meditációval )

Fit Club Zugló 1145 Budapest Szugló u. 57.

2017.01.21.-én, szombaton, 14 óra 30 perces kezdéssel.  Kb. 2 és fél óra, egy szünettel, 4000 Ft.

Harappa Jógastúdió 1147 Bp. Telepes u. 68.

 

 

3 új időpont!!

Gyere el egy hangtálas meditációra, ahol megismerkedhetsz a hangtálakkal, kézbe veheted azokat, és a meditációban ki is próbálhatod milyen hatást gyakorolnak testedre, lelkedre, szellemedre – Témája, a szívnyitás.

2016.11.25.-én, pénteken, 18 órai kezdéssel. 60 perc, 2500 Ft.

Csillagtorna Mozgásfejlesztő központ

1147 Bp. Ilosvai Selymes utca 147

Hangtálas, gongos meditációra, és magunkba tekintés az OH kártya segítségével – Témája, a nőiség.

2016.11.26.-án, szombaton, 14 órai kezdéssel. 60 perc, 2500 Ft.

Harappa Jógastúdió 1147 Bp. Telepes u. 68.

Hangtál mint „spa élmény”, azaz hétköznapi stressz kezelő módszer – hangtál bemutató, és meditáció ízelítő – Témája az “ünnepekre szeretettel hangolva”

2016.12.05. hétfőn, 19.45. órai kezdéssel. 60 perc, 2500 Ft.

Fit Club 1145 Bp. Szugló utca 57.

 

 

 

Hangtálas, gongos meditációra invitállak Benneteket! – Témája, a szívnyitás.

2016.10.22.-én, szombaton, 14 órai kezdéssel. 60 perc, 2500 Ft.

Harappa Jógastúdió, 1147 Bp. Telepes u.68.

A programra előzetes bejelentkezés szükséges a hangtal.com@gmail.com email címen, vagy telefonon 30-9778-321.

Szeretettel várlak!

Kis Melinda hangmasszőr

 

 

Csoportos hangtálas gongos meditáció 4 időpontban, 2 helyszínen:

HARAPPA JÓGASTÚDIÓ – XIV. TELEPES U. 68.

2016. május 25. szerda, 20.00-21.00 – Nagyterem

2016. május 28. szombat, 13.00-14.00 – Nagyterem

BUDAPEST XIV. RÓNA U. 230.

2016. május 26. csütörtök, 10.00 – 11.00

2016. május 26. csütörtök, 18.00 – 19.00

A meditáció mindkét helyszínen 2500 Ft-ba kerül.

A programokra előzetes bejelentkezés szükséges a hangtal.com@gmail.com email címen, vagy telefonon 30-9778-321 Kis Melinda hangmasszőrnél.

A csoportos meditáció minimum 5 fő jelentkezése esetén indul.