Bejelentkezés: 06-30-9778-321

Cikkek

Meditáció és a hangtálak

Kutatások támasztják alá, hogy meditáció alatt agyunk gamma hullámokat bocsájt ki, melyek a tudatossághoz, a figyelemhez, a tanuláshoz és a lelki egyensúlyhoz kapcsolódnak. Bizonyították azt is, hogy aki gyakran meditál, annak agyában kiemelkedő aktivitás mérhető. Ez azt jelenti, hogy boldogságszintje jóval az átlagos felett van, valamint a negatív érzelmeket sokkal sikeresebben tartja távol magától, mint mások. De már az is beigazolódott, hogy heti háromszori 20 perces meditáció is komoly változásokat idéz elő, és javítja a kedélyállapotot.

A hangtálak kifinomult rezgése, és a gong alap és felhangjai a több ezer éves módszerével egyesítve visszaállítja a test és a tudat őseredeti harmóniáját, valamint elősegíti a teljes fizikai, mentális és érzelmi relaxációt. Oldódhatnak a stressz pontok és esély nyílik az elengedésre.  Az egész napos pörgés, intenzív szellemi erőfeszítés után megérdemelt, mély ellazulást nyújt a pszichének, s feltölti a személyt, hogy újult erővel térhessen vissza a mindennapokba.

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..